Fruitig Tongrolletje

Epos_Fruitig Tongrolletje

Epos_Fruitig-Tongrolletje-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 100 gram Appelstukjes
  • 100 gram Rozijnen
  • 100 gram Gedroogde abrikozen
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da Vinci (07954DS)
  • 1 bosje Peterselie
  • Cocktailprikkers

Bereiding:

Snijd de in de lengte zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen. Rol het geheel op en zet vast met een prikker. Pocheer de tongrolletjes met 100% vocht op 73 °C tot een kern van 63 °C. Marineer de tongrolletjes vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie en garneer met fijngesneden peterselie. Lekker met Babi-Chutneysaus (08010K).

Consument:

Verwarm de tongrolletjes in een voorverwarmde oven van 150 °C in circa 13 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolMeesterlijke Poon pakketjes en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Receptvideo's in promotiepakket VNV

Receptvideo's in promotiepakket VNV

De VNV ontvangt steeds meer vragen over hulp bij de ontwikkeling van content. Naast fotomateriaal zijn er daarom nu ook bewegende beelden gemaakt. De receptvideo’s die onderdeel uitmaken van het promotiepakket van de VNV worden steeds populairder. Tekst: Sjaak Vriens  Sinds de zomer van 2018 maken de receptfilmpjes onderdeel uit van het promotiepakket...