Fruitig Tongrolletje

Epos_Fruitig Tongrolletje

Epos_Fruitig-Tongrolletje-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 100 gram Appelstukjes
  • 100 gram Rozijnen
  • 100 gram Gedroogde abrikozen
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da Vinci (07954DS)
  • 1 bosje Peterselie
  • Cocktailprikkers

Bereiding:

Snijd de in de lengte zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen. Rol het geheel op en zet vast met een prikker. Pocheer de tongrolletjes met 100% vocht op 73 °C tot een kern van 63 °C. Marineer de tongrolletjes vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie en garneer met fijngesneden peterselie. Lekker met Babi-Chutneysaus (08010K).

Consument:

Verwarm de tongrolletjes in een voorverwarmde oven van 150 °C in circa 13 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolMeesterlijke Poon pakketjes en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Visserijquota 2020 vastgesteld

Visserijquota 2020 vastgesteld

De Europese visserijministers en de Europese Commissie bereikten woensdagochtend 18 december in Brussel een akkoord over het visserijquotum voor 2020. Voornamelijk tong en schol – belangrijke commerciële soorten voor de Nederlandse vloot – ontwikkelen zich gunstig. Het kabeljauwquotum is drastisch verlaagd.