Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos_Fruitige zeebaars

Samenstelling

  • 1 stuk zeebaarsfilet
  • 2 kleine of 1 grote plak(ken) sinaasappel
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240K)
  • Handje spinazie
  • Satéprikkers

Bereiding

Rol de spinazie en de plakken sinaasappel in de zeebaarsfilet en zet deze vast met een satéprikker. Marineer alleen de zeebaarsfilet met de Bistro Kruidenolie Valencia.

Consument

4 minuten bakken of 12 minuten op de bbq in aluminiumfolie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine

Top 5 recepten van Vismagazine

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Bonfait.