Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos_Fruitige zeebaars

Samenstelling

  • 1 stuk zeebaarsfilet
  • 2 kleine of 1 grote plak(ken) sinaasappel
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240K)
  • Handje spinazie
  • Satéprikkers

Bereiding

Rol de spinazie en de plakken sinaasappel in de zeebaarsfilet en zet deze vast met een satéprikker. Marineer alleen de zeebaarsfilet met de Bistro Kruidenolie Valencia.

Consument

4 minuten bakken of 12 minuten op de bbq in aluminiumfolie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Buitenkok in 4 seizoenen!

Buitenkok in 4 seizoenen!

Toen op 13 maart Mark Rutte de eerste persconferentie over corona gaf, kwam het werk van Roy Voogd als koordirigent van de ene op de andere dag volledig stil te liggen. Hij realiseerde zich direct dat dat lang zou gaan duren en ging niet bij de pakken neerzitten.

Veggies & Fish

Veggies & Fish

“Het interessante van dit alles is dat ik heb me heb gerealiseerd dat niet alleen texturen, smaken en kleuren van groenten machtig met vis te combineren zijn, maar dat de (voor)bereidingstijd van de groenten en vis niet veel van elkaar verschillen.” Veggies & Fish brengt de lekkere en gezonde werelden van groenten en vis samen in ruim...

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.