Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos_Fruitige zeebaars

Samenstelling

  • 1 stuk zeebaarsfilet
  • 2 kleine of 1 grote plak(ken) sinaasappel
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240K)
  • Handje spinazie
  • Satéprikkers

Bereiding

Rol de spinazie en de plakken sinaasappel in de zeebaarsfilet en zet deze vast met een satéprikker. Marineer alleen de zeebaarsfilet met de Bistro Kruidenolie Valencia.

Consument

4 minuten bakken of 12 minuten op de bbq in aluminiumfolie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

Bij ’t Vispleintje in Baarle Nassau voel je je gelijk welkom. Moeder en dochter Kim en Rian Michielsen runnen de zaak met hart en ziel en dat merk je. “We proberen veel recepten uit.”

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje