Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie
Samenstelling
- 1 stuk zeebaarsfilet
- 2 kleine of 1 grote plak(ken) sinaasappel
- 15 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240K)
- Handje spinazie
- Satéprikkers
Bereiding
Rol de spinazie en de plakken sinaasappel in de zeebaarsfilet en zet deze vast met een satéprikker. Marineer alleen de zeebaarsfilet met de Bistro Kruidenolie Valencia.
Consument
4 minuten bakken of 12 minuten op de bbq in aluminiumfolie.
Dit recept is afkomstig van Epos.
Dossiers
Meer over
Lees ook
Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen
Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.
Eat this Fish
Eat this Fish is het nieuwe receptenboek van de Blendbrothers, de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse. De broers combineren simpele smaken met vis, schaal- of schelpdieren. Het zijn stuk voor stuk bereidingen die de broers ontdekten tijdens hun reizen, maar zoveel mogelijk aangepast naar vis uit eigen zee. Het boek bevat 70 recepten, onderverdeeld...
Brand New BBQ
Met de start van het nieuwe BBQ-seizoen verschijnt Brand New BBQ. Het tiende boek in de Smokey Goodness reeks van Jord Althuizen. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren.