Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba-in-Yakitorisaus-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50)
  • 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057)
  • 30 gram Taugé
  • Bosui
  • 100 gram Saté Ketjap (07154)
  • Aluminium schaal 28 cm x 8 cm

Bereiding

Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd de bosui fijn. Garneer vervolgens het ovenschaaltje met de taugé en de bosui.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Broodje Best GarnalensaladeThaise Garnalencurry en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine

Top 5 recepten van Vismagazine

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Wekelijks 40 ton ­Hollandse garnalen

Wekelijks 40 ton ­Hollandse garnalen

Carlos Sterk is inkoper garnalen bij Zeeland’s Roem. Hij koopt de verse garnalen, regelt de garnalenpellerij en is altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. “Zo’n verse garnaal, net van het schip, dat is het lekkerste wat er is.”