Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba-in-Yakitorisaus-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50)
  • 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057)
  • 30 gram Taugé
  • Bosui
  • 100 gram Saté Ketjap (07154)
  • Aluminium schaal 28 cm x 8 cm

Bereiding

Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd de bosui fijn. Garneer vervolgens het ovenschaaltje met de taugé en de bosui.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Broodje Best GarnalensaladeThaise Garnalencurry en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Wrap met haring

Wrap met haring

Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel. Leg een gedeelte...

Parma Gamba's

Parma Gamba's

Samenstelling:  1000 gram Gamba’s (gegaard) 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K) 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 200 gram Parmaham 40 gram Verse bieslook Ovenbakje Satéstokjes Bereiding: Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie. Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham....