Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba-in-Yakitorisaus-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50)
  • 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057)
  • 30 gram Taugé
  • Bosui
  • 100 gram Saté Ketjap (07154)
  • Aluminium schaal 28 cm x 8 cm

Bereiding

Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd de bosui fijn. Garneer vervolgens het ovenschaaltje met de taugé en de bosui.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Broodje Best GarnalensaladeThaise Garnalencurry en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Smokey Goodness Lowlands BBQ

Smokey Goodness Lowlands BBQ

Het afgelopen jaar was zakelijk gezien desastreus voor Jord Althuizen. Zijn vijf restaurants (waaronder Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen), workshops, festivals: het stond – en staat – allemaal nagenoeg stil. Jord zelf dan weer niet: hij werkte hard aan zijn nieuwe Smokey Goodness-boek: Lowlands BBQ.

Epos op pad met de foodtruck

Epos op pad met de foodtruck

Een uniek BEELD. Pascalle Veerman in de gloednieuwe Epos foodtruck, ’s morgens in alle vroegte, bij de grossier in volendam, Stralend als altijd en... met een nieuwe reeks smaakmakers speciaal voor de visbranche: La Fish.

Vismijn Breskens sluit zomer 2021

Vismijn Breskens sluit zomer 2021

De aandeelhouders van de Zeeuwse visveilingen hebben besloten dat de Vismijn van Breskens gaat sluiten. De gemeente Sluis betreurt dit en zet in op een visserij-experience.