Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba in Yakitorisaus

Epos_Gamba-in-Yakitorisaus-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50)
  • 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057)
  • 30 gram Taugé
  • Bosui
  • 100 gram Saté Ketjap (07154)
  • Aluminium schaal 28 cm x 8 cm

Bereiding

Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd de bosui fijn. Garneer vervolgens het ovenschaaltje met de taugé en de bosui.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Broodje Best GarnalensaladeThaise Garnalencurry en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

De kroepoek van Unilever-merk Conimex wordt gemaakt van garnalen gevangen door kleinschalige vissers in de Javazee. Unilever besloot samen met partner Intersnack om concrete stappen te zetten om deze garnalenvangst te verduurzamen. "Het doel is om binnen 3 jaar alle garnalen voor Conimex-kroepoek 100% traceerbaar en duurzaam te vangen". De kroepoek...