Gamba salade

18 juli 2016

Samenstelling: Gamba-Salade-150x150

  • 1000 gram Gamba’s (gegaard)
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 10 gram Perfecto 200 (04336K)
  • 100 gram Zongedroogde tomaatjes
  • 100 gram Olijven zonder pit
  • 200 gram Verse feta
  • 200 gram Komkommer
  • 40 gram Bieslook

Bereiding:

  • Snijd de zongedroogde tomaatjes, olijven en de feta fijn.
  • Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal de zaadlijst eruit.
  • Snijd vervolgens in kleine stukjes.
  • Meng de Bieslook Uiensaus en de Perfecto 200 door alle ingrediënten.
  • Garneer tot slot met fijngesneden bieslook.

Consument:

  • Lekker als salade bij een BBQ of als lunch salade.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?