Gevulde Vleestomaat Tonijn

24 oktober 2016

Samenstelling: Gevulde-Vleestomaat-Tonijn-150x150

  • 1000 gram Tonijnfilet
  • 50 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952K)
  • 200 gram Tortillasaus (08179K)
  • 200 gram Wokgroente
  • Verse peterselie

Bereiding:

  • Snijd de tonijn in stukjes en blancheer de wokgroente.
  • Gaar de tonijn in de steamer in circa 10 minuten op 150°C.
  • Marineer de tonijn met de Meesterlijke Kruidenolie.
  • Meng de Tortillasaus en wokgroente door elkaar.
  • Hol de vleestomaat uit en vul met de tonijn en wokgroente.
  • Garneer tot slot met een takje peterselie.

Consument:

  • Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven op 150°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?