Haring Bietensalade in de maand juni!

Vismagazine_Epos haringbieten salade

Vismagazine_Epos-haring-300x209 Samenstelling

  • 8 stuks Zure haringen
  • 1000 gram Gekookte aardappels
  • 1000 gram Gekookte bietjes
  • 4 stuks Zachtzure appels
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 150 gram Zilveruitjes
  • Verse bieslook

Bereiding

Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.

Consument

Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 
Lees ook
Ventjagers

Ventjagers

In de 17e eeuw was de Nederlandse haringvisserij in de Noordzee de grootste in Europa. De Nederlanders verdienden er behoorlijk aan en ze bouwden als vissers een sterke reputatie op.

Visgilde Teun v.d. Toorn wint Open Nationale Haring Smaaktest

Visgilde Teun v.d. Toorn wint Open Nationale Haring Smaaktest

Visgilde Teun v.d. Toorn won op 6 juli de Open Nationale Haring Smaaktest. Voor deze test proefden prominente Nederlanders onder toezicht van een notaris blind haring. Dit jaar konden voor de eerste keer ook niet lokale vishandelaren meedoen aan de test.

Nieuwe Visculinair over Hollandse Nieuwe en BBQ

Nieuwe Visculinair over Hollandse Nieuwe en BBQ

De nieuwe Visculinair zomereditie is uit. Een uitgave boordevol tips en inspiratie. Natuurlijk alle aandacht voor het paradepaardje Hollandse Nieuwe en de vis van de maanden juli en augustus.