Haring Bietensalade in de maand juni!
Samenstelling
- 8 stuks Zure haringen
- 1000 gram Gekookte aardappels
- 1000 gram Gekookte bietjes
- 4 stuks Zachtzure appels
- 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
- 150 gram Zilveruitjes
- Verse bieslook
Bereiding
Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.
Consument
Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.
Dit recept is afkomstig van Epos.
Meer over
Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine
Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.
Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
Wintereditie Visculinair
De redactie heeft vol enthousiasme de wintereditie van Visculinair samengesteld. Ook dit jaar staat deze uitgave boordevol tips en inspiratie voor een heerlijke feestmaand en een goede start van het nieuwe jaar.