Haring Bietensalade in de maand juni!

Vismagazine_Epos haringbieten salade

Vismagazine_Epos-haring-300x209 Samenstelling

  • 8 stuks Zure haringen
  • 1000 gram Gekookte aardappels
  • 1000 gram Gekookte bietjes
  • 4 stuks Zachtzure appels
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 150 gram Zilveruitjes
  • Verse bieslook

Bereiding

Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.

Consument

Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 
Lees ook
Het ondernemen zit Johnny Plat in het bloed

Het ondernemen zit Johnny Plat in het bloed

Johnny Plat was onlangs een van de finalisten tijdens de tweede editie van de nieuwe Nationale Haringtest. De 27-jarige ondernemer runt in zijn eentje zowel een standplaats in Meppel als een winkel in Zwartsluis. Daarnaast is Vishandel J. Plat in het zomerseizoen met een viskar ook te vinden in Belt-Schultsloot en op diverse jaarmarkten.

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.