Haring Bietensalade in de maand juni!

Vismagazine_Epos haringbieten salade

Vismagazine_Epos-haring-300x209 Samenstelling

  • 8 stuks Zure haringen
  • 1000 gram Gekookte aardappels
  • 1000 gram Gekookte bietjes
  • 4 stuks Zachtzure appels
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 150 gram Zilveruitjes
  • Verse bieslook

Bereiding

Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.

Consument

Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 
Lees ook
Van haringkar tot rvs snijmeubel

Van haringkar tot rvs snijmeubel

Goede haring verkoopt zichzelf. Ondernemers kunnen er wel een handje bij helpen. Bijvoorbeeld met de traditionele houten haringkar als publiekstrekker. Daarnaast zijn moderne rvs haringsnijmeubels in opmars. Deze zijn steeds meer van alle gemakken voorzien. Zo kunnen visspecialisten nog meer het ambacht van haring snijden voor het voetlicht brengen.

Hollandse Nieuwe Stijl leidt tot haringhappen 3.0

Hollandse Nieuwe Stijl leidt tot haringhappen 3.0

Een glibberige vis die je bij de staart pakt en in je keel laat glijden. Om jongeren aan de Hollandse Nieuwe te krijgen, moeten visverkopers en de horeca uit een ander vaatje tappen. Daarvoor is Haringhappen 3.0 oftewel Hollandse Nieuwe Stijl nodig. Verwerk de vis in een trendy gerecht zoals een poké bowl of laat het als een smaakvol hapje proeven aan...

Limburgse haringkampioen Molenaar scoort

Limburgse haringkampioen Molenaar scoort

Met het oog op de start van het haringseizoen op donderdag 11 juni bracht Vismagazine een bezoek aan de markt in het Limburgse Echt. Daar staat op woensdagmiddag de winnaar van de nationale haringtest in die provincie: Volendammer Vishandel Molenaar. De afgelopen twee jaar won deze de nationale haringtest in Limburg. Het geheim van deze visverkoper...