Haring Bietensalade in de maand juni!

Vismagazine_Epos haringbieten salade

Vismagazine_Epos-haring-300x209 Samenstelling

  • 8 stuks Zure haringen
  • 1000 gram Gekookte aardappels
  • 1000 gram Gekookte bietjes
  • 4 stuks Zachtzure appels
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 150 gram Zilveruitjes
  • Verse bieslook

Bereiding

Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.

Consument

Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 
Lees ook
Vishandel Peter Tol de beste op Haringpartij

Vishandel Peter Tol de beste op Haringpartij

De Volendammer vishandel Peter Tol uit Amsterdam is winnaar geworden van de wedstrijd om de beste haringhapjes tijdens de Nationale Haringpartij in Kasteel De Haar in Haarzuilens. Hoeden, hoosbuien en haring vormden de belangrijkste ingrediënten van het evenement voor prominent Nederland. Tijdens dit jaarlijkse evenement laten visspecialisten uit verschillende...

Vlaggetjesdag Scheveningen met zon en buien

Vlaggetjesdag Scheveningen met zon en buien

Na de opening door minister Bruno Bruins (Medische Zorg) kwam Vlaggetjesdag Scheveningen, afgelopen zaterdag 15 juni, moeizaam op gang. Pas nadat de buien voorbij waren en de zon zich voorzichtig liet zien, ontstond er een grote toeloop van bezoekers en werd er tot in de late uurtjes feest gevierd rondom de havens

Caveman neemt vaatje Hollandse Nieuwe in ontvangst

Caveman neemt vaatje Hollandse Nieuwe in ontvangst

De Hollandse Nieuwe zijn weer in het land. Dit wordt op overal gevierd met haringparty's en andere activiteiten. In Rotterdam werd voor derde keer het eerste vaatje met nieuwe haring overhandigd aan een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. Dit jaar was dat Patrick van der Jagt, ook bekend als Caveman. Street artist Eelco van den Berg (I AM EELCO)...