Haring Bietensalade in de maand juni!

Vismagazine_Epos haringbieten salade

Vismagazine_Epos-haring-300x209 Samenstelling

  • 8 stuks Zure haringen
  • 1000 gram Gekookte aardappels
  • 1000 gram Gekookte bietjes
  • 4 stuks Zachtzure appels
  • 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 150 gram Zilveruitjes
  • Verse bieslook

Bereiding

Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden bieslook.

Consument

Lekker op een stokbroodje. Of als voorgerecht in een mooi glaasje serveren.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 
Lees ook
Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Leo Blok neemt door Marcel Labrie beschilderd vaatje Hollandse Nieuwe in ontvangst

Leo Blok neemt door Marcel Labrie beschilderd vaatje Hollandse Nieuwe in ontvangst

Bilderberg Parkhotel en PR bureau MissPublicity hebben op vrijdag 12 juni voor de vierde keer het eerste kunstvaatje nieuwe haring uitgereikt. Dit vaatje gaat elk jaar naar een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. In 2020 is dit Leo Blok, directeur van KoninklijkeSpido. Kunstenaar Marcel Labrie beschilderde het vaatje.