Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos_Kabeljauw verrassingspakketje

Samenstelling

  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 100 gram fijne groente
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K)
  • 2 plakjes citroen
  • 10 gram zeekraal
  • Bakpapier/Aluminiumfolie

Bereiding

Gebruik bakpapier of aluminiumfolie om het in te presenteren en plaats de fijne groente als eerste. Plaats hier bovenop de kabeljauwfilet en drapeer hier de Bistro Kruidenolie Mumbai overheen. Garneer af met een plakje citroen en de zeekraal.

Consument

20 minuten, 180 graden oven of 15 minuten op de bbq.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

Bij ’t Vispleintje in Baarle Nassau voel je je gelijk welkom. Moeder en dochter Kim en Rian Michielsen runnen de zaak met hart en ziel en dat merk je. “We proberen veel recepten uit.”

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie