Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos_Kabeljauw verrassingspakketje

Samenstelling

  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 100 gram fijne groente
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K)
  • 2 plakjes citroen
  • 10 gram zeekraal
  • Bakpapier/Aluminiumfolie

Bereiding

Gebruik bakpapier of aluminiumfolie om het in te presenteren en plaats de fijne groente als eerste. Plaats hier bovenop de kabeljauwfilet en drapeer hier de Bistro Kruidenolie Mumbai overheen. Garneer af met een plakje citroen en de zeekraal.

Consument

20 minuten, 180 graden oven of 15 minuten op de bbq.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.

Eat this Fish

Eat this Fish

Eat this Fish is het nieuwe receptenboek van de Blendbrothers, de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse. De broers combineren simpele smaken met vis, schaal- of schelpdieren. Het zijn stuk voor stuk bereidingen die de broers ontdekten tijdens hun reizen, maar zoveel mogelijk aangepast naar vis uit eigen zee. Het boek bevat 70 recepten, onderverdeeld...

Brand New BBQ

Brand New BBQ

Met de start van het nieuwe BBQ-seizoen verschijnt Brand New BBQ. Het tiende boek in de Smokey Goodness reeks van Jord Althuizen. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren.