Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos_Kabeljauw verrassingspakketje

Samenstelling

  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 100 gram fijne groente
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K)
  • 2 plakjes citroen
  • 10 gram zeekraal
  • Bakpapier/Aluminiumfolie

Bereiding

Gebruik bakpapier of aluminiumfolie om het in te presenteren en plaats de fijne groente als eerste. Plaats hier bovenop de kabeljauwfilet en drapeer hier de Bistro Kruidenolie Mumbai overheen. Garneer af met een plakje citroen en de zeekraal.

Consument

20 minuten, 180 graden oven of 15 minuten op de bbq.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Profileren met eigen smaakstijl

Profileren met eigen smaakstijl

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend.

Over inpakken

Over inpakken

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink de lezer modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten zien hoe je aroma’s en smaken kunt creëren en behouden door eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen en de aarde zelf.

Toktok Wrap

Toktok Wrap

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor wraps met makreelfilet, surimi en toktoksaus.