Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos_Kabeljauw verrassingspakketje

Samenstelling

  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 100 gram fijne groente
  • 15 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K)
  • 2 plakjes citroen
  • 10 gram zeekraal
  • Bakpapier/Aluminiumfolie

Bereiding

Gebruik bakpapier of aluminiumfolie om het in te presenteren en plaats de fijne groente als eerste. Plaats hier bovenop de kabeljauwfilet en drapeer hier de Bistro Kruidenolie Mumbai overheen. Garneer af met een plakje citroen en de zeekraal.

Consument

20 minuten, 180 graden oven of 15 minuten op de bbq.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine

Top 5 recepten van Vismagazine

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Bonfait.