Kabeljauwrol bruchetta style

Epos Kabeljauwrol Bruchetta

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.

Ingrediënten

  • 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 25 gram verse spinazie
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • peterselie

Bereiding

Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.

Consumenten

Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Bonfait.

Mini visrollade met witte wijnsaus

Mini visrollade met witte wijnsaus

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.