Kabeljauwrol bruchetta style

Epos Kabeljauwrol Bruchetta

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.

Ingrediënten

  • 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 25 gram verse spinazie
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • peterselie

Bereiding

Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.

Consumenten

Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

Visspeciaalzaak Koning in Amstelveen is de 24ste ASC- en MSC-gecertificeerde viswinkel. Een belangrijke stap voor de Volendammer eigenaren Nico Schokker en Jan Tol. “Deze tijd maakt ons nog bewuster van keuzes die we kunnen maken. Wij willen hieraan bijdragen en consumenten de optie geven om te kiezen voor kwaliteit, voor gezond én voor duurzaam.”

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Veel visspecialisten werken hard. Lange dagen, weinig vrij, veel staan en fysieke arbeid. Niet erg, want we hebben allemaal een grote liefde voor het vak, maar het is natuurlijk wel fijn als je aan het eind van het jaar onder aan de streep een mooie winst overhoudt. Daarom geeft de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten je 5 tips om nóg succesvoller...

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Karin en Mark Kern zijn de eigenaren van Poisson & Cuisine uit Stellendam. Elf jaar geleden startten ze aan de haven, vlakbij de afslag, met hun visgroothandel en winkel annex restaurant. De afgelopen jaren groeide hun bedrijf als kool. In januari 2020 begonnen ze met een grote verbouwing, waarbij de winkel flink uitgebreid is. Onder meer met een sushikeuken....