Kabeljauwrol bruchetta style
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.
Ingrediënten
- 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
- 40 gram gerookte zalmfilet
- 25 gram verse spinazie
- 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
- 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
- 10 gram Parmezaanse kaas
- peterselie
Bereiding
Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.
Consumenten
Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Op naar het volgende jubileum
Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.
Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK
Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.
In 2023 mogen Noordzeevissers meer kabeljauw vangen
De Internationale Raad voor Onderzoek der Zee (ICES) heeft besloten om het vangstadvies kabeljauw in de Noordzee, het oostelijke Kanaal en het Skagerrak te verhogen. Het advies voor 2023 verandert in 26.008 ton.