Kabeljauwrol bruchetta style

Epos Kabeljauwrol Bruchetta

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.

Ingrediënten

  • 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 25 gram verse spinazie
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • peterselie

Bereiding

Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.

Consumenten

Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Op naar het volgende jubileum

Op naar het volgende jubileum

Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse VisĀ­specialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.

Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.

In 2023 mogen Noordzeevissers meer kabeljauw vangen

In 2023 mogen Noordzeevissers meer kabeljauw vangen

De Internationale Raad voor Onderzoek der Zee (ICES) heeft besloten om het vangstadvies kabeljauw in de Noordzee, het oostelijke Kanaal en het Skagerrak te verhogen. Het advies voor 2023 verandert in 26.008 ton.