Kabeljauwrol bruchetta style

Epos Kabeljauwrol Bruchetta

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.

Ingrediënten

  • 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 25 gram verse spinazie
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • peterselie

Bereiding

Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.

Consumenten

Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Versondernemers ontpoppen zich tot lokale smaakhelden

Versondernemers ontpoppen zich tot lokale smaakhelden

Jarenlang had de versspecialist het zwaar, vastgeklemd tussen supermarkten enerzijds en horeca en luxere eetwinkels anderzijds. Ook van de fors stijgende online verkopen profiteerde het ambacht minimaal. COVID-19 lijkt hierin verandering te hebben gebracht, althans voor een deel van de versondernemers.

‘We willen elkaar de loef afsteken’

‘We willen elkaar de loef afsteken’

Als je familie al tweehonderd jaar vishandel Fikke’s Vishoek runt, is de keuze niet moeilijk; Paul Groes wist al jong dat hij in de visbranche wilde werken. Samen met zijn collega Bart Obdam volgde hij de opleiding Visspecialist van SVO vakopleiding food en die rondden ze cum laude af. Momenteel volgen ze samen de mbo 4-opleiding Bedrijfsleider vers.

Wijting biedt omzetkans voor visspecialist

Wijting biedt omzetkans voor visspecialist

Meer weten over vissoorten die je een mooie omzet kunnen opleveren? Volg dan het youtube-kanaal van Stichting Noordzeevis. Zo brengt een kort filmpje over wijting de korte keten van deze vis in beeld, met de kansen en mogelijkheden die deze goedkope, mooie Noordzeevis biedt.