La Fish Junky Viking Bagels
Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.
La Fish Junky Viking Bagels
Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Junky Viking Sauce (1007193)
• 450 gram gerookte forelfilet
• 1 klein blikje mais
• 1 klein blikje kidneybonen
• 80 gram cheddar kaas
• optioneel: rode peper
• bosui
La Fish Gravad Lax Bagels
Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Gravad Lax Sauce (1007188)
• 50 gram Kruidencrème Epos
• 450 gram gerookte zalmsnippers
• 1 rode ui
• verse dille
• pijnboompitten
• 50 gram Parmezaanse kaas
Bereiding beide bagels:
Snijd de bagels doormidden en besmeer ze met de La Fish-sauzen.
Verdeel de ingrediënten over de bagels en garneer af met de benodigde producten.
Consumentadvies:
Verwarm de bagels 8 minuten in de oven op 180°C.
Meer weten over bagels van Epos? Lees dan het artikel Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Op naar het volgende jubileum
Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.
De Verstandige Kock
De Verstandige Kock is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw. Hierin staan culinaire gerechten van de Lage Landen uit deze perdiode. Twintig recepten uit dit boek zijn nu bewerkt voor de moderne keuken. Het kookboek De Verstandige Kock werd in 1669 als sluitstuk opgenomen in het driedelige ‘Het Vermakelijck...
Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK
Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.