La Fish Junky Viking Bagels

Epos_recept Bagels_Vis 6-2021

Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.

La Fish Junky Viking Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Junky Viking Sauce (1007193)
• 450 gram gerookte forelfilet
• 1 klein blikje mais
• 1 klein blikje kidneybonen
• 80 gram cheddar kaas
• optioneel: rode peper
• bosui

La Fish Gravad Lax Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Gravad Lax Sauce (1007188)
• 50 gram Kruidencrème Epos
• 450 gram gerookte zalmsnippers
• 1 rode ui
• verse dille
• pijnboompitten
• 50 gram Parmezaanse kaas

Bereiding beide bagels:

Snijd de bagels doormidden en besmeer ze met de La Fish-sauzen.
Verdeel de ingrediënten over de bagels en garneer af met de benodigde producten.

Consumentadvies:

Verwarm de bagels 8 minuten in de oven op 180°C.

epos_logo

Meer weten over bagels van Epos? Lees dan het artikel Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten.

Dossiers
Lees ook
‘Laat mij maar vishapjes maken’

‘Laat mij maar vishapjes maken’

Over een baan in een visspeciaalzaak had Murron Kortekaas (21) nog nooit nagedacht. Tot er onverwachts een vacature bij een viszaak op haar pad kwam. Dat bleek de juiste stap, want Murron heeft het er goed naar haar zin. Om nog meer te leren over vis, volgt ze sinds vorig jaar de mbo 2-opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food.

Verkoopwagen is multifunctioneel

Verkoopwagen is multifunctioneel

Dagelijks bedienen duizenden visspecialisten hun klanten vanuit de wagen als hun dagelijkse werkplek én gereedschap, of het de gewoonste zaak van de wereld is. Over de investeringen wordt goed nagedacht. De wagens zijn steeds multifunctioneler.

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

Steeds meer visspecialisten kiezen voor zelfservice. Hier presenteren ze onder meer maaltijdcomponenten en delicatessen. Om alles zoveel mogelijk voor het oog van de klant te bereiden, worden open keukens gerealiseerd en steamers aangeschaft. Hiermee wordt de klantbeleving verder vergroot. Om deze elementen succesvol toe te passen, is De juiste winkelrichting...