La Fish Junky Viking Bagels

Epos_recept Bagels_Vis 6-2021

Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.

La Fish Junky Viking Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Junky Viking Sauce (1007193)
• 450 gram gerookte forelfilet
• 1 klein blikje mais
• 1 klein blikje kidneybonen
• 80 gram cheddar kaas
• optioneel: rode peper
• bosui

La Fish Gravad Lax Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Gravad Lax Sauce (1007188)
• 50 gram Kruidencrème Epos
• 450 gram gerookte zalmsnippers
• 1 rode ui
• verse dille
• pijnboompitten
• 50 gram Parmezaanse kaas

Bereiding beide bagels:

Snijd de bagels doormidden en besmeer ze met de La Fish-sauzen.
Verdeel de ingrediënten over de bagels en garneer af met de benodigde producten.

Consumentadvies:

Verwarm de bagels 8 minuten in de oven op 180°C.

epos_logo

Meer weten over bagels van Epos? Lees dan het artikel Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten.

Dossiers
Lees ook
Koeltechnisch Buro Midden Nederland: Koel, koeler, koelst

Koeltechnisch Buro Midden Nederland: Koel, koeler, koelst

Wat zijn trends in koeltechniek? Wat kunnen we verwachten met betrekking tot koudemiddelen? Met welke uitdagingen kampt de koelbranche? Bernadet Koops, afgestudeerd koelmonteur en vertegenwoordiger bij familiebedrijf Koops Koeltechnisch Buro Midden Nederland beantwoordt deze vragen.

Dulk Haasnoot Seafood klaar voor de toekomst

Dulk Haasnoot Seafood klaar voor de toekomst

De nieuwe winkel van Dulk Haasnoot Seafood is méér dan een efficiënt verkooppunt. “Wij delen kennis met onze klanten. Want de visdetaillist is de ambassadeur die de verhalen achter onze producten overbrengt aan de eindconsument.”

‘Viszaak ligt me beter dan een kantoorbaan’

‘Viszaak ligt me beter dan een kantoorbaan’

Martijn de Jager (25) studeerde hbo Communicatie, maar kwam erachter dat zijn hart toch in de viswereld lag. Hij ging aan de slag in de viszaak van zijn ouders in Wateringen en volgt nu de mbo 3-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food.