La Fish Junky Viking Bagels

Epos_recept Bagels_Vis 6-2021

Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.

La Fish Junky Viking Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Junky Viking Sauce (1007193)
• 450 gram gerookte forelfilet
• 1 klein blikje mais
• 1 klein blikje kidneybonen
• 80 gram cheddar kaas
• optioneel: rode peper
• bosui

La Fish Gravad Lax Bagels

Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Gravad Lax Sauce (1007188)
• 50 gram Kruidencrème Epos
• 450 gram gerookte zalmsnippers
• 1 rode ui
• verse dille
• pijnboompitten
• 50 gram Parmezaanse kaas

Bereiding beide bagels:

Snijd de bagels doormidden en besmeer ze met de La Fish-sauzen.
Verdeel de ingrediënten over de bagels en garneer af met de benodigde producten.

Consumentadvies:

Verwarm de bagels 8 minuten in de oven op 180°C.

epos_logo

Meer weten over bagels van Epos? Lees dan het artikel Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten.

Dossiers
Lees ook
‘Van medewerker tot leidinggevende’

‘Van medewerker tot leidinggevende’

Collega’s Paul Groes en Bart Obdam volgden samen de mbo-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food en rondden vorig jaar de opleiding Bedrijfsleider vers af. Paul runt nu met zijn vader Fikke’s Vishoek in Blokker, met Bart als onmisbare rechterhand.

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties gaan op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.

Een druk najaar

Een druk najaar

Dit najaar staat er weer van alles op de planning van het Nederlands visbureau. Verschillende beurzen, een onderzoek naar visconsumptie en een school voor vis.