Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos_Luxe zalmvlinder

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Ingrediënten

  • 150/200 gram zalmfilet (middenstuk)
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Truffel (art.nr. 07235)
  • 25 gram brie
  • zeekraal
  • cherrytomaat

Bereiding

Snijd de zalmfilet in het midden niet helemaal door. Marineer de zalmfilet met de Bistro Kruidenolie Truffel ne vouw de filet voorzichtig open zodat je een zalmvlinder krijgt. Verdeel in het midden van de zalm de Salsa di Nocci, gesneden brie, zeekraal en cherrytomaat.

Consumenten

Doe de zalmvlinders 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Bonfait.

Salmon - Mark Kurlansky

Salmon - Mark Kurlansky

Tijdens zijn onderzoek reisde Mark Kurlansky veel en observeerde hij zalm en degenen die hen achtervolgen en beschermen in de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, in Ierland, Noorwegen, IJsland, Japan, en zelfs het robuuste maar niet zo vaak bezochte schiereiland Kamtsjatka.

Kabeljauwrol bruchetta style

Kabeljauwrol bruchetta style

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.