Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos_Luxe zalmvlinder

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Ingrediënten

  • 150/200 gram zalmfilet (middenstuk)
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Truffel (art.nr. 07235)
  • 25 gram brie
  • zeekraal
  • cherrytomaat

Bereiding

Snijd de zalmfilet in het midden niet helemaal door. Marineer de zalmfilet met de Bistro Kruidenolie Truffel ne vouw de filet voorzichtig open zodat je een zalmvlinder krijgt. Verdeel in het midden van de zalm de Salsa di Nocci, gesneden brie, zeekraal en cherrytomaat.

Consumenten

Doe de zalmvlinders 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

Visspeciaalzaak Koning in Amstelveen is de 24ste ASC- en MSC-gecertificeerde viswinkel. Een belangrijke stap voor de Volendammer eigenaren Nico Schokker en Jan Tol. “Deze tijd maakt ons nog bewuster van keuzes die we kunnen maken. Wij willen hieraan bijdragen en consumenten de optie geven om te kiezen voor kwaliteit, voor gezond én voor duurzaam.”

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Veel visspecialisten werken hard. Lange dagen, weinig vrij, veel staan en fysieke arbeid. Niet erg, want we hebben allemaal een grote liefde voor het vak, maar het is natuurlijk wel fijn als je aan het eind van het jaar onder aan de streep een mooie winst overhoudt. Daarom geeft de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten je 5 tips om nóg succesvoller...

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Karin en Mark Kern zijn de eigenaren van Poisson & Cuisine uit Stellendam. Elf jaar geleden startten ze aan de haven, vlakbij de afslag, met hun visgroothandel en winkel annex restaurant. De afgelopen jaren groeide hun bedrijf als kool. In januari 2020 begonnen ze met een grote verbouwing, waarbij de winkel flink uitgebreid is. Onder meer met een sushikeuken....