Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos_Luxe zalmvlinder

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Ingrediënten

  • 150/200 gram zalmfilet (middenstuk)
  • 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Truffel (art.nr. 07235)
  • 25 gram brie
  • zeekraal
  • cherrytomaat

Bereiding

Snijd de zalmfilet in het midden niet helemaal door. Marineer de zalmfilet met de Bistro Kruidenolie Truffel ne vouw de filet voorzichtig open zodat je een zalmvlinder krijgt. Verdeel in het midden van de zalm de Salsa di Nocci, gesneden brie, zeekraal en cherrytomaat.

Consumenten

Doe de zalmvlinders 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
Herkomstaanduiding,  cao, hygiënecode en meer

Herkomstaanduiding, cao, hygiënecode en meer

Wat speelt er bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)? In deze bijdrage lees je meer over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe hygiënecode, herkomstaanduiding, de cao-onderhandelingen, het commerciële netwerk en het Project Functiewaarderingen.

Versoepelingen coronamaatregelen op 5 juni

Versoepelingen coronamaatregelen op 5 juni

De regering heeft besloten om op 5 juni de coronamaatregelen te versoepelen. Stap 3 van het openingsplan gaat in. Onder andere musea, theaters en bibliotheken mogen weer open. Wat verandert er voor de bakker, slager, slijter en visspecialist?

BBQ en haring

BBQ en haring

Het zomernummer van magazine Visculinair verschijnt 1 juni. Vorige zomer was iedereen aan huis gekluisterd en werd de BBQ dé uitlaatklep om er een smakelijke tijd van de maken. Dit zomernummer biedt daarom visrecepten voor de grill. Ook haring mag niet ontbreken, noch de vissen van de maand juli en augustus. Reden om ook zeeduivel en tong op het menu...