Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
Ingrediënten
- 150/200 gram zalmfilet (middenstuk)
- 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
- 25 gram Bistro Kruidenolie Truffel (art.nr. 07235)
- 25 gram brie
- zeekraal
- cherrytomaat
Bereiding
Snijd de zalmfilet in het midden niet helemaal door. Marineer de zalmfilet met de Bistro Kruidenolie Truffel ne vouw de filet voorzichtig open zodat je een zalmvlinder krijgt. Verdeel in het midden van de zalm de Salsa di Nocci, gesneden brie, zeekraal en cherrytomaat.
Consumenten
Doe de zalmvlinders 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Op naar het volgende jubileum
Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.
De Verstandige Kock
De Verstandige Kock is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw. Hierin staan culinaire gerechten van de Lage Landen uit deze perdiode. Twintig recepten uit dit boek zijn nu bewerkt voor de moderne keuken. Het kookboek De Verstandige Kock werd in 1669 als sluitstuk opgenomen in het driedelige ‘Het Vermakelijck...
Doorstart zalmrokerij H. van Wijnen
Zalmrokerij H van Wijnen ging half oktober failliet. De Zalmhuys Group heeft de activiteiten overgenomen. Van Wijnen gaat als dochteronderneming van de Zalmhuys Group onder de naam Zalmhuys van Wijnen.