Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie French Senstation
  • 1000 gram voorgegaarde aardappelschijfjes
  • 350 gram witvis
  • 350 gram zalmfilet
  • 1 kleine broccoli
  • 250 gram pompoenblokjes (diepvries)
  • halve rode kool (vers)
  • peterselie

Bereidingswijze:

Snijd de rode kool fijn en de broccoli in kleine stronkjes. Snijd de zalm en witvis in kleine blokjes. Meng de vis en aardappelschijfjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation en voeg hier als laatste de groente aan toe. Garneer met wat verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Vishandel Volendam heropent in nieuw pand Heiloo

Vishandel Volendam heropent in nieuw pand Heiloo

Hij heeft de gunfactor. Dat zegt Bart Karregat niet zelf, maar de klanten van Vishandel Volendam in Heiloo vinden dat. Karregat heeft op een andere plek in het winkelcentrum, één pand verderop, een toekomstbestendige winkel geopend.

Visvrienden maken hun droom waar

Visvrienden maken hun droom waar

Ze kennen elkaar sinds de pubertijd. En nu zijn ze compagnons. Sjaak van der Spek en Jurian van de Graaf openden in hartje Gouda hun tweede visspeciaalzaak. “En daar treffen we een compleet ander publiek dan in winkelcentrum Bloemendaal.”

Doorstart zalmrokerij H. van Wijnen

Doorstart zalmrokerij H. van Wijnen

Zalmrokerij H van Wijnen ging half oktober failliet. De Zalmhuys Group heeft de activiteiten overgenomen. Van Wijnen gaat als dochteronderneming van de Zalmhuys Group onder de naam Zalmhuys van Wijnen.