Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie French Senstation
  • 1000 gram voorgegaarde aardappelschijfjes
  • 350 gram witvis
  • 350 gram zalmfilet
  • 1 kleine broccoli
  • 250 gram pompoenblokjes (diepvries)
  • halve rode kool (vers)
  • peterselie

Bereidingswijze:

Snijd de rode kool fijn en de broccoli in kleine stronkjes. Snijd de zalm en witvis in kleine blokjes. Meng de vis en aardappelschijfjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation en voeg hier als laatste de groente aan toe. Garneer met wat verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Nieuwe mbo 3-opleiding Traiteur voor medewerkers foodbranche

Nieuwe mbo 3-opleiding Traiteur voor medewerkers foodbranche

SVO vakopleiding food introduceert komend schooljaar de nieuwe mbo 3-opleiding Traiteur. Deze opleiding leidt medewerkers van foodzaken op tot traiteur. SVO ontwikkelt deze opleiding in samenwerking met het bedrijfsleven en gebruikt vernieuwende digitale leermiddelen in de lessen.

‘Het draait altijd om kwaliteit’

‘Het draait altijd om kwaliteit’

Gebakken vis is een vaste waarde bij elke visverkoper. De mogelijkheden van bakovens, de vissoorten, bakproducten en (buitenlandse) recepturen nodigen ook uit tot variatie en creatieve gerechten. Tot genoegen van de consument en het zorgt bovendien voor klantengroei bij de visspecialist. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Visverkoper Peter...

Veggies & Fish

Veggies & Fish

“Het interessante van dit alles is dat ik heb me heb gerealiseerd dat niet alleen texturen, smaken en kleuren van groenten machtig met vis te combineren zijn, maar dat de (voor)bereidingstijd van de groenten en vis niet veel van elkaar verschillen.” Veggies & Fish brengt de lekkere en gezonde werelden van groenten en vis samen in ruim...