Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie French Senstation
  • 1000 gram voorgegaarde aardappelschijfjes
  • 350 gram witvis
  • 350 gram zalmfilet
  • 1 kleine broccoli
  • 250 gram pompoenblokjes (diepvries)
  • halve rode kool (vers)
  • peterselie

Bereidingswijze:

Snijd de rode kool fijn en de broccoli in kleine stronkjes. Snijd de zalm en witvis in kleine blokjes. Meng de vis en aardappelschijfjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation en voeg hier als laatste de groente aan toe. Garneer met wat verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Epos-foodtruck  trekt veel bekijks

Epos-foodtruck trekt veel bekijks

“Vrijdag komt de foodtruck! Kom gratis proeven en profiteer van onze aanbiedingen!”, schreef visspecialist Tom Tuijp. Met succes. Rayonmanager van Epos, Pascalle Veerman: “Dit is een superleuke, complete foodtruck in Epos-stijl.”

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.