Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie Mumbai
  • 1000 gram voorgegaarde krieltjes
  • 250 gram verse zalmfilet
  • 250 gram witvis
  • 200 gram gepelde gamba’s
  • 400 gram sperziebonen (diepvries)
  • 2 rode paprika’s
  • bosui

Bereidingswijze:

Snijd de vis in kleine vierkante blokjes en meng dit samen met de krieltjes met de Bistro Kruidenolie Mumbai. Snijd de paprika in reepjes en de bosui zo fijn mogelijk. Voeg de sperziebonen, paprika en bosui (hou iets apart om mee te garneren) en meng dit door de roerbak. Garneer met bosui.

Consumenten

advies: circa 8-10 minuten wokken of bakken.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
Nieuwe zalmfabriek H. van Wijnen en Kennemervis Groep

Nieuwe zalmfabriek H. van Wijnen en Kennemervis Groep

H. van Wijnen en Mayonna, onderdeel van de Kennemervis Groep, hebben in Bunschoten-Spakenburg een nieuwe zalmfabriek geopend. In de fabriek vindt de verwerking van verse zalm plaats voor een Nederlandse retailer en de rokerij van H. Van Wijnen in Krimpen aan den IJssel.

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Foe Yong Hai met garnalen en krab. “De Epos-maaltijdsaus Babi Pangang maakt ‘m heel speciaal.”

Groente-Vis cocktail

Groente-Vis cocktail

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.