Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie Mumbai
  • 1000 gram voorgegaarde krieltjes
  • 250 gram verse zalmfilet
  • 250 gram witvis
  • 200 gram gepelde gamba’s
  • 400 gram sperziebonen (diepvries)
  • 2 rode paprika’s
  • bosui

Bereidingswijze:

Snijd de vis in kleine vierkante blokjes en meng dit samen met de krieltjes met de Bistro Kruidenolie Mumbai. Snijd de paprika in reepjes en de bosui zo fijn mogelijk. Voeg de sperziebonen, paprika en bosui (hou iets apart om mee te garneren) en meng dit door de roerbak. Garneer met bosui.

Consumenten

advies: circa 8-10 minuten wokken of bakken.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
Epos-foodtruck  trekt veel bekijks

Epos-foodtruck trekt veel bekijks

“Vrijdag komt de foodtruck! Kom gratis proeven en profiteer van onze aanbiedingen!”, schreef visspecialist Tom Tuijp. Met succes. Rayonmanager van Epos, Pascalle Veerman: “Dit is een superleuke, complete foodtruck in Epos-stijl.”

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.