Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Meesterlijke Grill Plate Kruidige Kabeljauw

Meesterlijke-Grill-Plate-Kruidige-Kabeljauw-200x300 Samenstelling

*Vanwege vernieuwing/verbetering van dit recept kan het voorkomen dat sommige producten op de foto afwijken van de producten in het beschreven recept

Bereiding

Bedek de bodem van het aluminium schaaltje met zeekraal. Snijd de kabeljauw in medaillons van ongeveer 25 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Vermeer. Leg de 3 kabeljauwmedaillons op de zeekraal en garneer met olijven en Super Twister.

Consument

Gaar dit gerecht gedurende circa 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C of gaar het op de barbecue. Leg dan het aluminium schaaltje op de barbecue met gesloten deksel en gaar de medaillons gedurende circa 10 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Epos introduceert Kibbeling compleet

Epos introduceert Kibbeling compleet

Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Toen ze bij kruidenspecialist Epos kwam te werken, greep ze haar kans. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet.

Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.