Meesterlijke Poon pakketjes

Epos_Meesterlijke Poon Pakketjes

Epos_Meesterlijke-Poon-Pakketjes-300x184 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poonfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
  • 100 gram Parmaham (plakjes)
  • 100 gram Kastanjechampignons
  • Basilicum
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes. Beleg de rode poon met een plakje Parmaham en daarop een aantal schijfjes kastanje champignon, 3 blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas. Presenteer de poon in een ovenbakje.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje, en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.

Eat this Fish

Eat this Fish

Eat this Fish is het nieuwe receptenboek van de Blendbrothers, de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse. De broers combineren simpele smaken met vis, schaal- of schelpdieren. Het zijn stuk voor stuk bereidingen die de broers ontdekten tijdens hun reizen, maar zoveel mogelijk aangepast naar vis uit eigen zee. Het boek bevat 70 recepten, onderverdeeld...

Brand New BBQ

Brand New BBQ

Met de start van het nieuwe BBQ-seizoen verschijnt Brand New BBQ. Het tiende boek in de Smokey Goodness reeks van Jord Althuizen. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren.