Meesterlijke Poon pakketjes

Epos_Meesterlijke Poon Pakketjes

Epos_Meesterlijke-Poon-Pakketjes-300x184 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poonfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
  • 100 gram Parmaham (plakjes)
  • 100 gram Kastanjechampignons
  • Basilicum
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes. Beleg de rode poon met een plakje Parmaham en daarop een aantal schijfjes kastanje champignon, 3 blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas. Presenteer de poon in een ovenbakje.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje, en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Leerlingen experimenteren met visrecepten

Leerlingen experimenteren met visrecepten

De bekendste boot op Urk is het schoolschip ROC De Friese Poort. Daar startte Jan van den Berg – op verzoek van de wethouder – zo’n zes jaar geleden een visopleiding. Die wordt door leerlingen, bedrijven en zelfs de onderwijsinspectie bijzonder gewaardeerd.