Meesterlijke Poon pakketjes

Epos_Meesterlijke Poon Pakketjes

Epos_Meesterlijke-Poon-Pakketjes-300x184 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poonfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
  • 100 gram Parmaham (plakjes)
  • 100 gram Kastanjechampignons
  • Basilicum
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes. Beleg de rode poon met een plakje Parmaham en daarop een aantal schijfjes kastanje champignon, 3 blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas. Presenteer de poon in een ovenbakje.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje, en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen

Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen.

Lekker lokaal - Laura de Grave

Lekker lokaal - Laura de Grave

Nederland is een goudmijn voor lekker eten en mooie producten, als je weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is heerlijk, want ze zijn supervers en goedkoop. Bovendien hebben we het afgelopen jaar ontdekt hoe belangrijk het is om bewust en duurzaam te kiezen.

De hele vis - het kookboek

De hele vis - het kookboek

In ‘De hele vis – het kookboek’ benadert Sydney’s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd.