Meesterlijke Poon pakketjes

Epos_Meesterlijke Poon Pakketjes

Epos_Meesterlijke-Poon-Pakketjes-300x184 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poonfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
  • 100 gram Parmaham (plakjes)
  • 100 gram Kastanjechampignons
  • Basilicum
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes. Beleg de rode poon met een plakje Parmaham en daarop een aantal schijfjes kastanje champignon, 3 blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas. Presenteer de poon in een ovenbakje.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje, en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Vis - Gaël Orieux

Vis - Gaël Orieux

In het persbericht werd gesproken over ‘Hét culinaire naslagwerk voor vis en zeevruchten’ en daar zou de uitgever best eens gelijk in kunnen hebben. Vis is een prachtig en heel uitgebreid boek over vis en zeevruchten. Het boek verscheen in 2016 in het Frans en nu is er dan de Nederlandse versie.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.