Meesterlijke Poon in Zuurkool

Epos_Meesterlijke Poon in Zuurkool

Epos_Meesterlijke-Poon-in-Zuurkool-300x200 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poon (filet)
  • 500 gram Zuurkool (gegaard)
  • 250 gram Kaasroomsaus (08063K)
  • 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
  • Bosje peterselie
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram zuurkool. Leg hier vervolgens de gemarineerde Rode Poon op en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Fruitig Tongrolletje, Meesterlijke Poon pakketjes en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.