Meesterlijke Poon in Zuurkool

Epos_Meesterlijke Poon in Zuurkool

Epos_Meesterlijke-Poon-in-Zuurkool-300x200 Samenstelling

  • 1000 gram Rode Poon (filet)
  • 500 gram Zuurkool (gegaard)
  • 250 gram Kaasroomsaus (08063K)
  • 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
  • Bosje peterselie
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram zuurkool. Leg hier vervolgens de gemarineerde Rode Poon op en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Fruitig Tongrolletje, Meesterlijke Poon pakketjes en Tongfilet met Groentespaghetti.

Lees ook
Epos introduceert Kibbeling compleet

Epos introduceert Kibbeling compleet

Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Toen ze bij kruidenspecialist Epos kwam te werken, greep ze haar kans. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet.

Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.