Mini visrollade met witte wijnsaus

20 november 2020

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Ingrediënten

  • 1 stuks pangasiusfilet/1 grote scholfilet
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 10 gram kreeftgarnalen
  • 100 gram Witte Wijnsaus (art.nr. 700194)
  • dille

Bereiding

Kies als visspecialist zelf een vissoort die je voor dit gerecht wil gebruiken, dit kan pangasiusfilet of scholfilet zijn. Snijd de filet in het midden door en rol deze met de gerookte zalm binnenin op. Zet dit indien nodig vast met een klein e satéprikker. Presenteer de rolletjes met de witte wijnsaus erover en garneer af met kreeftgarnalen en wat verse dille.

Consumenten

Doe de visrolletjes voor 15 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?