Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos_oosterse mosselen

Samenstelling:

Bereiding:

Bij geen aanwezigheid van een Rational oven wok je de mosselen in een wokpan. Verhit de Bistro Kruidenolie Provence en voeg daarna de mosselen toe. Voeg de mosselgroente toe en wok dit alles gaar. Bij gebruik van een Rational kan dit allemaal tegelijk op de bakplaat gegaard worden in circa vier minuten op 175c, 60% vocht. Giet het vocht af en meng de saus er door. Verdeel dit in vier bakjes en garneer af met een partje citroen. Leuk om erbij te serveren: een pistoletje in drieën ingesneden en gemarineerd met de Bistro Kruidenolie Provence.

Consument:

Zes minuten, 175c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Wrap met haring

Wrap met haring

Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel. Leg een gedeelte...

Parma Gamba's

Parma Gamba's

Samenstelling:  1000 gram Gamba’s (gegaard) 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K) 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 200 gram Parmaham 40 gram Verse bieslook Ovenbakje Satéstokjes Bereiding: Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie. Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham....

Pizza Scholletje

Pizza Scholletje

Samenstelling:  1000 gram Scholfilet 200 gram Pizzasaus (08136K) 15 gram Knoflookpeper (04215K) 100 gram Salami plakjes 200 gram Champignons 200 Rode ui 100 gram Parmezaanse kaas Verse bieslook Ovenbakje Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper. Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze...