Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos_oosterse mosselen

Samenstelling:

Bereiding:

Bij geen aanwezigheid van een Rational oven wok je de mosselen in een wokpan. Verhit de Bistro Kruidenolie Provence en voeg daarna de mosselen toe. Voeg de mosselgroente toe en wok dit alles gaar. Bij gebruik van een Rational kan dit allemaal tegelijk op de bakplaat gegaard worden in circa vier minuten op 175c, 60% vocht. Giet het vocht af en meng de saus er door. Verdeel dit in vier bakjes en garneer af met een partje citroen. Leuk om erbij te serveren: een pistoletje in drieën ingesneden en gemarineerd met de Bistro Kruidenolie Provence.

Consument:

Zes minuten, 175c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Mosselsector wil jongeren aan de mossel krijgen

Mosselsector wil jongeren aan de mossel krijgen

De Zeeuwse mosselsector wil dat jongeren meer mosselen gaan eten. De sector heeft subsidie van de EU gekregen om de komende drie jaar de bekendheid met mosselen vergroten bij de groep 25- tot 35-jarigen.

Lionsclub organiseert mosselparty voor goed doel

Lionsclub organiseert mosselparty voor goed doel

In het oosten van Nederland zijn er haringparty’s voor het goede doel te over, maar mosselparty’s zie je zelden. De Eerste Bronckhorster Mosselparty op 29 november 2019 is zeer enthousiast ontvangen.

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie