Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos_pasta met gamba's

Samenstelling:

Bereiding:

Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.

Consument:

tien minuten, 180c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Pulled Zalmburger

Pulled Zalmburger

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een pulled zalmburger.

‘De smaak van Epos past bij mijn verse vis’

‘De smaak van Epos past bij mijn verse vis’

Michael Duijn van Vis op Zuid in Amsterdam verkoopt een scala aan verse, rauwe vissoorten. Tegelijk wil hij tegemoet komen aan klanten die voor gezond, vers én gemak kiezen. Basis voor een goede samenwerking met Epos.

Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ Every Moment

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.