Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos_pasta met gamba's

Samenstelling:

Bereiding:

Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.

Consument:

tien minuten, 180c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Tweede promotiecampagne Hollandse garnaal van start

Tweede promotiecampagne Hollandse garnaal van start

Binnenkort start de tweede promotiecampagne voor de Hollandse garnaal. Deze tweede campagneperiode loopt van 25 maart tot 21 april 2019. De hoofdboodschap van de campagne: De Hollandse garnaal is lekker, gevarieerd, lokaal en verantwoord. De Hollandse garnaal is een echte smaakmaker uit de Noordzee. Het kleine schaaldiertje heeft een uitgesproken maar...

Tongfilet met Groentespaghetti

Tongfilet met Groentespaghetti

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950) 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240) 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel Bereiding: Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de...

Meesterlijke Poon pakketjes

Meesterlijke Poon pakketjes

Samenstelling 1000 gram Rode Poonfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd) 100 gram Parmaham (plakjes) 100 gram Kastanjechampignons Basilicum Ovenschaaltje Bereiding Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes....