Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos_pasta met gamba's

Samenstelling:

Bereiding:

Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.

Consument:

tien minuten, 180c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Met wereldse gerechten gaat Epos het marinadeseizoen in

Met wereldse gerechten gaat Epos het marinadeseizoen in

Het marinadeseizoen breekt aan. Epos brengt verre landen naar jouw vishandel met de oosterse inspiratiebox, producten van La Fish en trendy Bieze Deli saladeproducten. Ook Bart Karregat van Vishandel Volendam Heiloo heeft er zin in.

Zilt

Zilt

In Zilt leren Annette van Ruitenburg, Ellen van Straten en Sabien Bosman je hoe je zelf zilte groenten kweekt en teelt, en – niet geheel onbelangrijk – wat je er allemaal mee kunt doen.

Top 10 recepten uit Vismagazine

Top 10 recepten uit Vismagazine

Het jaar 2021 zit er bijna op. We tellen af naar 2022 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 10 recepten van Vismagazine.