Pitabroodje met paling

23 mei 2016
epos-pitabroodje-met-paling-300x202

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor een pitabroodje met paling. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.

 

Pitabroodje met paling

Een smakelijk pitabroodje met paling, zongedroogde tomaatjes, bosui, peterselie en een vleugje Epos.

 

Samenstelling:

  • 50 gram paling
  • 1 pitabroodje (11115)
  • 5 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K)
  • 20 gram Bieslook Uiensaus (08013K)
  • 35 gram Tortillasaus (08179K)
  • 3 gram bosui
  • 6 gram zongedroogde tomaatjes
  • peterselie
  • 350 gram Perfecto 200 (04336K)
 

Bereiding:

  • Snijd de pitabroodjes in.
  • Meng de Bistro Kruidenolie en de Bieslook Uiensaus door elkaar.
  • Smeer hiermee de binnenkant van de pitabroodjes in.
  • Snijd de paling, bosui, en zongedroogde tomaatjes in stukjes en meng deze met de Perfecto en de Tortillasaus.
  • Vul hiermee de pitabroodjes en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Verwarm de broodjes rechtop in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 7 minuten. Serveer er een salade bij.

Dit recept is afkomstig van Epos. Ontdek alle recepten op www.epos-specerijen.nl. Voor meer informatie: info@epos-specerijen.nl of bel 033 – 247 71 90

Altijd op de hoogte blijven?