Pizza Scholletje

pizza-scholletje

Samenstelling:  Pizza-Scholletje-150x150

  • 1000 gram Scholfilet
  • 200 gram Pizzasaus (08136K)
  • 15 gram Knoflookpeper (04215K)
  • 100 gram Salami plakjes
  • 200 gram Champignons
  • 200 Rode ui
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • Verse bieslook
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper.
  • Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze met een beetje olie in de pan.
  • Leg een gekruid stukje schol in een ovenbakje en giet hier een klein beetje Pizzasaus overheen.
  • Leg de gefruite champignons en uien op de saus en bedek dit met 2 plakjes salami.
  • Garneer tot slot met Parmezaanse kaas en fijn gesneden bieslook.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Kwaliteitsimpuls voor aanlanden schol

Kwaliteitsimpuls voor aanlanden schol

De Urkse scholvissers Rense en Johannes de Boer hebben met hun nieuwe LT-295 gekozen voor de twinrigvisserij. Deze vangstmethode vergt relatief minder brandstof en je kunt per uur een groter areaal bevissen. Bovendien is efficiënte visverwerking aan boord van de nieuwe kotter mogelijk. Dat komt de (aanvangs)kwaliteit van de schol ten goede.

Visgroothandel Plugge blijft schol voor Italianen inkopen

Visgroothandel Plugge blijft schol voor Italianen inkopen

Hoe slaan visverwerkende bedrijven en handelaren zich door de coronatijd? Willem M. den Heijer brengt het voor Vismagazine in woord en beeld in een vierdelige serie. Vandaag aflevering 2: Visgroothandel D. Plugge in Scheveningen.

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie