Pizza Scholletje

pizza-scholletje

Samenstelling:  Pizza-Scholletje-150x150

  • 1000 gram Scholfilet
  • 200 gram Pizzasaus (08136K)
  • 15 gram Knoflookpeper (04215K)
  • 100 gram Salami plakjes
  • 200 gram Champignons
  • 200 Rode ui
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • Verse bieslook
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper.
  • Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze met een beetje olie in de pan.
  • Leg een gekruid stukje schol in een ovenbakje en giet hier een klein beetje Pizzasaus overheen.
  • Leg de gefruite champignons en uien op de saus en bedek dit met 2 plakjes salami.
  • Garneer tot slot met Parmezaanse kaas en fijn gesneden bieslook.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Recordopbrengst voor eerste kistje Meischol

Recordopbrengst voor eerste kistje Meischol

De veiling van het eerste kistje Meischol op Urk heeft dit jaar 142.000 euro opgebracht. Een record. De veiling werd gewonnen door Cor Verkade uit Gouda. De opbrengst gaat naar ALEH Negev, een zorgdorp voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël, ongeacht afkomst en geloof. Veilingmeester Gilbert Bastiaansen verklaart de hoge...

Veiling eerste kistje Meischol

Veiling eerste kistje Meischol

De Stichting Visserijdagen Urk veilt op maandag 27 mei 2019 het eerste kistje Meischol voor het goede doel ALEH Negev. De organisatie wil dat de Meischolveiling dit jaar minstens €150.000,- opbrengt. Dit is twee keer zoveel dan wat het eerste vaatje Hollandse Nieuwe vorig jaar opbracht. De Meischol daagt de Hollandse Nieuwe, waarvan het eerste vaatje...