Schelvis wrap

15 februari 2016

Samenstelling: 2016-07-Schelvis-wraps-150x150

  • 1000 gram Schelvisfilet
  •      40 gram Chinese Roasteakgekruid (01066K)
  •    500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)
  •    250 gram Wokgroente
  •         2 Rode paprika’s
  • Wrap/tortillavellen
  • Bosje Peterselie

Bereiding:

  • Kruid de schelvis met de Chinese Roasteakgekruid.
  • Gaar de schelvisfilet in de oven op 150 ºC gedurende 8 minuten.
  • Snijd de paprika’s in blokjes.
  • Meng de wokgroente met de Deense Sandwichsaus.
  • Leg een wrap op de werkbank.
  • Bestrijk de wrap met de Deense sandwichsaus.
  • Leg in het midden van de wrap een hoeveelheid van het mengsel en rol deze op.
  • Garneer met blokjes rode paprika en fijn gesneden peterselie.

Consument:

  • Verwarm de wrap in een voorverwarmde oven van 160℃ in circa 12-15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?