- 1000 gram Schelvisfilet
- 40 gram Chinese Roasteakgekruid (01066K)
- 500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)
- 250 gram Wokgroente
- 2 Rode paprika’s
- Wrap/tortillavellen
- Bosje Peterselie
Bereiding:
- Kruid de schelvis met de Chinese Roasteakgekruid.
- Gaar de schelvisfilet in de oven op 150 ºC gedurende 8 minuten.
- Snijd de paprika’s in blokjes.
- Meng de wokgroente met de Deense Sandwichsaus.
- Leg een wrap op de werkbank.
- Bestrijk de wrap met de Deense sandwichsaus.
- Leg in het midden van de wrap een hoeveelheid van het mengsel en rol deze op.
- Garneer met blokjes rode paprika en fijn gesneden peterselie.
Consument:
- Verwarm de wrap in een voorverwarmde oven van 160℃ in circa 12-15 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.