Spaanse Kabeljauw-rollade

18 januari 2016

Ingrediënten: 2016-02-Spaanse-Kabeljauwrollade-Epos-150x150

  • 1000 gram Kabeljauwfilet
  • 150 gram Chorizo
  • 150 gram Manchego (of andere Spaanse kaas)
  • 100 gram Rucola
  • 150 gram Zongedroogde tomaatjes
  • 150 gram Serranoham
  • 60 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K)

Bereiding:

  • Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 125 gram.
  • Halveer de kabeljauw in de lengte en beleg één deel met twee plakjes chorizo, plakje manchego, rucola en twee tomaatjes.
  • Leg vervolgens het andere deel kabeljauw erboven op en omwikkel met serranoham.
  • Zorg ervoor dat het pakketje strak is opgerold. Marineer met de Bistro Kruidenolie.

Consument:

  • Gaar het geheel in de pan gedurende 7 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?