Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Thaise-Garnalencurry-300x200 Samenstelling

  • 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
  • 1000 gram Tijgergarnalen
  • 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika

Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)!

Bereiding

Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Tip: Verkoop Bistrosaus Mango Chutney (08454) en Gekruide Rijst (09090) er los bij.

Consument

Verwarm de maaltijd 3 tot 4 minuten in de magnetron op 700 watt.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

De kroepoek van Unilever-merk Conimex wordt gemaakt van garnalen gevangen door kleinschalige vissers in de Javazee. Unilever besloot samen met partner Intersnack om concrete stappen te zetten om deze garnalenvangst te verduurzamen. "Het doel is om binnen 3 jaar alle garnalen voor Conimex-kroepoek 100% traceerbaar en duurzaam te vangen". De kroepoek...