Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Thaise-Garnalencurry-300x200 Samenstelling

  • 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
  • 1000 gram Tijgergarnalen
  • 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika

Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)!

Bereiding

Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Tip: Verkoop Bistrosaus Mango Chutney (08454) en Gekruide Rijst (09090) er los bij.

Consument

Verwarm de maaltijd 3 tot 4 minuten in de magnetron op 700 watt.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Vissen garnalenvissers te veel op de Waddenzee?

Vissen garnalenvissers te veel op de Waddenzee?

Garnalenvissers hebben de afgelopen jaren veel meer gevist in beschermde natuurgebieden dan volgens hun vergunning mocht. In de Waddenzee en de Noordzeekustzone mochten ze maximaal 130.000 uur vissen, het werd zowel in 2017 als 2018 meer dan 200.000 uur. Dat blijkt uit documenten die in handen zijn van de NOS.