Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Thaise-Garnalencurry-300x200 Samenstelling

  • 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
  • 1000 gram Tijgergarnalen
  • 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika

Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)!

Bereiding

Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Tip: Verkoop Bistrosaus Mango Chutney (08454) en Gekruide Rijst (09090) er los bij.

Consument

Verwarm de maaltijd 3 tot 4 minuten in de magnetron op 700 watt.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Mango Garnalen Salade.

Lees ook
Roem van Yerseke en Prins & Dingemanse gaan verder als één bedrijf

Roem van Yerseke en Prins & Dingemanse gaan verder als één bedrijf

De schaal- en schelpdierenbedrijven Roem van Yerseke en Koninklijke Prins & Dingemanse hebben besloten om samen als één bedrijf verder te gaan. Dit gebeurt onder de vlag van Roem van Yerseke. Met deze fusie vormen ze het grootste mossel- en oesterverwerkende bedrijf van Nederland.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.