Thaise Garnalencurry

6 september 2018

Thaise-Garnalencurry-300x200 Samenstelling

  • 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
  • 1000 gram Tijgergarnalen
  • 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika

Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)!

Bereiding

Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Tip: Verkoop Bistrosaus Mango Chutney (08454) en Gekruide Rijst (09090) er los bij.

Consument

Verwarm de maaltijd 3 tot 4 minuten in de magnetron op 700 watt.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Mango Garnalen Salade.

Altijd op de hoogte blijven?