Toktok Wrap

Epos_toktok wrap

Samenstelling

  • 3 Makreelfilets zonder graat
  • 300 gram Surimi
  • 180 gram Augurkenblokjes
  • 1 Rode ui
  • 200 gram Gemengde sla
  • 400 gram Toktoksaus (08313)

Bereiding

Verdeel de Toktoksaus over de wraps en smeer dit uit. Doe dit ook met de gemengde sla. Halveer de makreelfilets en plaats deze in zijn geheel in de wraps in een rechte lijn. Verdeel de augurkenblokjes en de rode ui over de wraps en rol de wrap strak op. Snijd de zijkanten waar niks in zit eraf en verdeel de wrap in 6 gelijke vlakken om kleine hapjes wrap te creëren. Wil je dit niet, Presenteer de wrap dan in zijn geheel of gehalveerd.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 
 
Dossiers
Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine

Top 5 recepten van Vismagazine

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Kabeljauwrol bruchetta style

Kabeljauwrol bruchetta style

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.