Toktok Wrap

Epos_toktok wrap

Samenstelling

  • 3 Makreelfilets zonder graat
  • 300 gram Surimi
  • 180 gram Augurkenblokjes
  • 1 Rode ui
  • 200 gram Gemengde sla
  • 400 gram Toktoksaus (08313)

Bereiding

Verdeel de Toktoksaus over de wraps en smeer dit uit. Doe dit ook met de gemengde sla. Halveer de makreelfilets en plaats deze in zijn geheel in de wraps in een rechte lijn. Verdeel de augurkenblokjes en de rode ui over de wraps en rol de wrap strak op. Snijd de zijkanten waar niks in zit eraf en verdeel de wrap in 6 gelijke vlakken om kleine hapjes wrap te creëren. Wil je dit niet, Presenteer de wrap dan in zijn geheel of gehalveerd.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 
 
Dossiers
Lees ook
Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.