Toktok Wrap

Epos_toktok wrap

Samenstelling

  • 3 Makreelfilets zonder graat
  • 300 gram Surimi
  • 180 gram Augurkenblokjes
  • 1 Rode ui
  • 200 gram Gemengde sla
  • 400 gram Toktoksaus (08313)

Bereiding

Verdeel de Toktoksaus over de wraps en smeer dit uit. Doe dit ook met de gemengde sla. Halveer de makreelfilets en plaats deze in zijn geheel in de wraps in een rechte lijn. Verdeel de augurkenblokjes en de rode ui over de wraps en rol de wrap strak op. Snijd de zijkanten waar niks in zit eraf en verdeel de wrap in 6 gelijke vlakken om kleine hapjes wrap te creëren. Wil je dit niet, Presenteer de wrap dan in zijn geheel of gehalveerd.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 
 
Dossiers
Lees ook
Gebruik de poster over de herkomst van vis

Gebruik de poster over de herkomst van vis

Europese regelgeving vereist dat de consument door de vishandelaar geïnformeerd wordt over de herkomst van de vis die te koop wordt aangeboden. Nieuwsberichten ter zake zorgen ervoor dat deze kwestie top of mind werd bij alle visdetaillisten.

'Wij kiezen bewust voor de visspecialist

'Wij kiezen bewust voor de visspecialist

Ooit begonnen ze met vis roken als hobby, naast hun werk in de scholfileerderij van hun vader. Inmiddels staan de Jongens van de Fant landelijk bekend om hun gerookte zalm. Sinds de uitbreiding met een extra pand maakt zalm 60 procent van de productie uit.

Slow gerookte zalm bij Jongens van de Fant

Slow gerookte zalm bij Jongens van de Fant

Ooit begonnen ze met vis roken als hobby, naast hun werk in de scholfileerderij van hun vader. Inmiddels staan de Jongens van de Fant landelijk bekend om hun gerookte zalm. Sinds de uitbreiding met een extra pand maakt zalm 60 procent van de productie uit. Het bedrijf op Urk bestaat uit een groothandel, een rokerij met verwerking en een winkel.