Toktok Wrap

Epos_toktok wrap

Samenstelling

  • 3 Makreelfilets zonder graat
  • 300 gram Surimi
  • 180 gram Augurkenblokjes
  • 1 Rode ui
  • 200 gram Gemengde sla
  • 400 gram Toktoksaus (08313)

Bereiding

Verdeel de Toktoksaus over de wraps en smeer dit uit. Doe dit ook met de gemengde sla. Halveer de makreelfilets en plaats deze in zijn geheel in de wraps in een rechte lijn. Verdeel de augurkenblokjes en de rode ui over de wraps en rol de wrap strak op. Snijd de zijkanten waar niks in zit eraf en verdeel de wrap in 6 gelijke vlakken om kleine hapjes wrap te creëren. Wil je dit niet, Presenteer de wrap dan in zijn geheel of gehalveerd.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 
 
Dossiers
Lees ook
‘Smaak is ontzettend ­belangrijk’

‘Smaak is ontzettend ­belangrijk’

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend. Vandaag het derde deel van deze rondvraag rondom het thema smaakmakers met De Visscherie en Epos.

Profileren met eigen smaakstijl

Profileren met eigen smaakstijl

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend.

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Het complete BBQ boek van Julius Jaspers

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers lezers alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat verder nodig is voor een geslaagd diner van de grill.