Toktok Wrap

Epos_toktok wrap

Samenstelling

  • 3 Makreelfilets zonder graat
  • 300 gram Surimi
  • 180 gram Augurkenblokjes
  • 1 Rode ui
  • 200 gram Gemengde sla
  • 400 gram Toktoksaus (08313)

Bereiding

Verdeel de Toktoksaus over de wraps en smeer dit uit. Doe dit ook met de gemengde sla. Halveer de makreelfilets en plaats deze in zijn geheel in de wraps in een rechte lijn. Verdeel de augurkenblokjes en de rode ui over de wraps en rol de wrap strak op. Snijd de zijkanten waar niks in zit eraf en verdeel de wrap in 6 gelijke vlakken om kleine hapjes wrap te creëren. Wil je dit niet, Presenteer de wrap dan in zijn geheel of gehalveerd.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 
 
Dossiers
Lees ook
Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties gaan op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.

Groente-Vis cocktail

Groente-Vis cocktail

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.