Tongfilet met Groentespaghetti

Epos_Tongfilet met groentespaghetti

Epos_Tongfilet-met-groentespaghetti-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950)
  • 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240)
  • 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel

Bereiding:

Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de groente in een tongfilet en zet het vast met een prikker. Marineer het rolletje met Bistro Kruidenolie Valencia. Presenteer de scholrolletjes in een ovenbakje.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje en Meesterlijke Poon pakketjes.

Lees ook
Epos introduceert Kibbeling compleet

Epos introduceert Kibbeling compleet

Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Toen ze bij kruidenspecialist Epos kwam te werken, greep ze haar kans. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet.

Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.