Tongfilet met Groentespaghetti

Epos_Tongfilet met groentespaghetti

Epos_Tongfilet-met-groentespaghetti-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950)
  • 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240)
  • 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel

Bereiding:

Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de groente in een tongfilet en zet het vast met een prikker. Marineer het rolletje met Bistro Kruidenolie Valencia. Presenteer de scholrolletjes in een ovenbakje.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje en Meesterlijke Poon pakketjes.

Lees ook
Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Receptvideo's in promotiepakket VNV

Receptvideo's in promotiepakket VNV

De VNV ontvangt steeds meer vragen over hulp bij de ontwikkeling van content. Naast fotomateriaal zijn er daarom nu ook bewegende beelden gemaakt. De receptvideo’s die onderdeel uitmaken van het promotiepakket van de VNV worden steeds populairder. Tekst: Sjaak Vriens  Sinds de zomer van 2018 maken de receptfilmpjes onderdeel uit van het promotiepakket...

Meesterlijke Poon pakketjes

Meesterlijke Poon pakketjes

Samenstelling 1000 gram Rode Poonfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd) 100 gram Parmaham (plakjes) 100 gram Kastanjechampignons Basilicum Ovenschaaltje Bereiding Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes....