Tongfilet met Groentespaghetti

Epos_Tongfilet met groentespaghetti

Epos_Tongfilet-met-groentespaghetti-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950)
  • 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240)
  • 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel

Bereiding:

Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de groente in een tongfilet en zet het vast met een prikker. Marineer het rolletje met Bistro Kruidenolie Valencia. Presenteer de scholrolletjes in een ovenbakje.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje en Meesterlijke Poon pakketjes.

Lees ook
Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)! Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002K) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Broodje Best (11063DS) Bereiding Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consumenten Ook lekker op een stokbroodje....

Gamba in Yakitorisaus

Gamba in Yakitorisaus

Samenstelling 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50) 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057) 30 gram Taugé Bosui 100 gram Saté Ketjap (07154) Aluminium schaal 28 cm x 8 cm Bereiding Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd...