Tongfilet met Groentespaghetti

Epos_Tongfilet met groentespaghetti

Epos_Tongfilet-met-groentespaghetti-300x200 Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950)
  • 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240)
  • 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel

Bereiding:

Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de groente in een tongfilet en zet het vast met een prikker. Marineer het rolletje met Bistro Kruidenolie Valencia. Presenteer de scholrolletjes in een ovenbakje.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in ZuurkoolFruitig Tongrolletje en Meesterlijke Poon pakketjes.

Lees ook
Haring Bietensalade in de maand juni!

Haring Bietensalade in de maand juni!

Samenstelling 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Makreel Salade Zeewier

Makreel Salade Zeewier

Samenstelling 700 gram Gerookte makreel 350 gram Tartaarsaus (08264K) 150 gram Epos Sensation Tapenade Zeewier (07611K) 20 gram Verse dille Bereiding Snijd de makreel in kleine stukjes. Meng de Tartaarsaus en de Tapenade Zeewier door de stukjes makreel. Garneer de bovenkant met verse dille. Consument Lekker op een toastje of stokbrood. Dit recept...

Tongscharfilet schotel

Tongscharfilet schotel

Samenstelling 250 gram Tongscharfilet 50 gram Paprikastrips groen 50 gram Maïs uit blik 20 gram Venkel-tijm marinade (07247) Cherrytomaatjes Aluminiumbakje Bereiding Snijd de paprika in kleine dobbelsteentjes, blancheer kort en laat ze goed afkoelen. Was de tomaatjes en snijd deze in partjes. Marineer de tongschar met de Venkel-tijm marinade. Leg...