Tongscharfilet schotel

EPOS_Tongscharfilet schotel - Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm 07247

EPOS_Tongscharfilet-schotel-Bistro-Kruidenolie-Venkel-Tijm-07247-300x200 Samenstelling

Bereiding

Snijd de paprika in kleine dobbelsteentjes, blancheer kort en laat ze goed afkoelen. Was de tomaatjes en snijd deze in partjes. Marineer de tongschar met de Venkel-tijm marinade. Leg op de bodem van het aluminium bakje een laagje van de diverse groenten en leg hierop de gemarineerde vis. Garneer het geheel met wat partjes cherrytomaat.

Consument

Bak de schotel gedurende 12 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiaire! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage. Stagiair Foodredactie (32-40 uur per week) Alea Publishers is uitgever van Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Vlees+, Vismagazine, More...