Zalm Dille-Dragon spies

Zalm Dille-Dragon spies_WEB

Zalm-Dille-Dragon-spies_WEB-300x200 Samenstelling

Bereiding

Snijd de zalm in blokjes van ongeveer 3 x 3 centimeter en marineer met de Bistro Kruidenolie Dille-Dragon. Rijg de zalm op spiesjes en garneer het geheel met vers gesneden dille.

Variatietip: Ook heerlijk op een hele zalmmoot in plaats van een spies.

Consument

Grill de spies gedurende 1 minuut aan beide zijden op de bbq of in de grillpan. De zalm mag rosé gegeten worden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.

Meer Noordzeevis op het (restaurant)bord

Meer Noordzeevis op het (restaurant)bord

De roep om meer Noordzeevis te eten, klinkt al geruime tijd. Verschillende partijen promoten deze onbekende en onbeminde vis. Stichting Noordzeevis uit IJmuiden en Scheveningen proberen (jonge) consumenten, horeca en viswinkels te bereiken. NorthSeaChefs stimuleert chefs om onbekende Noordzeevissen als heek, wijting en pieterman op de menukaart te zetten.

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie