Recepten

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Tongfilet met Groentespaghetti

Tongfilet met Groentespaghetti

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950) 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240) 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel Bereiding: Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de...

Meesterlijke Poon pakketjes

Meesterlijke Poon pakketjes

Samenstelling 1000 gram Rode Poonfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd) 100 gram Parmaham (plakjes) 100 gram Kastanjechampignons Basilicum Ovenschaaltje Bereiding Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes....

Fruitig Tongrolletje

Fruitig Tongrolletje

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 100 gram Appelstukjes 100 gram Rozijnen 100 gram Gedroogde abrikozen 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da Vinci (07954DS) 1 bosje Peterselie Cocktailprikkers Bereiding: Snijd de in de lengte zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen....

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Samenstelling 1000 gram Rode Poon (filet) 500 gram Zuurkool (gegaard) 250 gram Kaasroomsaus (08063K) 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) Bosje peterselie Ovenschaaltje Bereiding Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met de garnalen, Mayonaise en de Bistrosaus door elkaar. Consumenten Lekker op...

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)! Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002K) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Broodje Best (11063DS) Bereiding Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consumenten Ook lekker op een stokbroodje....

Gamba in Yakitorisaus

Gamba in Yakitorisaus

Samenstelling 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50) 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057) 30 gram Taugé Bosui 100 gram Saté Ketjap (07154) Aluminium schaal 28 cm x 8 cm Bereiding Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd...

Haring Bietensalade in de maand juni!

Haring Bietensalade in de maand juni!

Samenstelling 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Vismagazine 9 | november 2020
Vismagazine 9 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn trends en zakelijke dienstverlening.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 00:00

Lees meer

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Video Vis