Recepten

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Samenstelling 1000 gram Rode Poon (filet) 500 gram Zuurkool (gegaard) 250 gram Kaasroomsaus (08063K) 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) Bosje peterselie Ovenschaaltje Bereiding Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met de garnalen, Mayonaise en de Bistrosaus door elkaar. Consumenten Lekker op...

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)! Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002K) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Broodje Best (11063DS) Bereiding Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consumenten Ook lekker op een stokbroodje....

Gamba in Yakitorisaus

Gamba in Yakitorisaus

Samenstelling 1000 gram Black Tigers garnalen (41/50) 650 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057) 30 gram Taugé Bosui 100 gram Saté Ketjap (07154) Aluminium schaal 28 cm x 8 cm Bereiding Marineer de garnalen met de Sate Ketjap. Giet een laagje Maaltijdsaus Yakitori in het ovenschaaltje. Leg hier de gemarineerde garnalen op. Blancheer de taugé en snijd...

Haring Bietensalade in de maand juni!

Haring Bietensalade in de maand juni!

Samenstelling 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Makreel Salade Zeewier

Makreel Salade Zeewier

Samenstelling 700 gram Gerookte makreel 350 gram Tartaarsaus (08264K) 150 gram Epos Sensation Tapenade Zeewier (07611K) 20 gram Verse dille Bereiding Snijd de makreel in kleine stukjes. Meng de Tartaarsaus en de Tapenade Zeewier door de stukjes makreel. Garneer de bovenkant met verse dille. Consument Lekker op een toastje of stokbrood. Dit recept...

Tongscharfilet schotel

Tongscharfilet schotel

Samenstelling 250 gram Tongscharfilet 50 gram Paprikastrips groen 50 gram Maïs uit blik 20 gram Venkel-tijm marinade (07247) Cherrytomaatjes Aluminiumbakje Bereiding Snijd de paprika in kleine dobbelsteentjes, blancheer kort en laat ze goed afkoelen. Was de tomaatjes en snijd deze in partjes. Marineer de tongschar met de Venkel-tijm marinade. Leg...

Zalm Dille-Dragon spies

Zalm Dille-Dragon spies

Samenstelling 1000 gram Zalmfilet 60-80 gram Bistro Kruidenolie Dille-Dragon (07248) Verse dille Bereiding Snijd de zalm in blokjes van ongeveer 3 x 3 centimeter en marineer met de Bistro Kruidenolie Dille-Dragon. Rijg de zalm op spiesjes en garneer het geheel met vers gesneden dille. Variatietip: Ook heerlijk op een hele zalmmoot in plaats van een...

Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Samenstelling 1000 gram Kabeljauw 500 gram Zeekraal 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232) Super Twister (01493)* Olijven (blik) Aluminium schaaltje *Vanwege vernieuwing/verbetering van dit recept kan het voorkomen dat sommige producten op de foto afwijken van de producten in het beschreven recept Bereiding Bedek de bodem van het aluminium...

Vismagazine 7 | augustus 2020
Vismagazine 7 | augustus 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn schaal- en schelpdieren, en innovaties. 

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Packaging Innovations 2020

18 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Seafood Expo Asia 2020

18 november 2020 - 20 november 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Video Vis