Recepten

Kleurrijke Viscurry

Kleurrijke Viscurry

Samenstelling 1000 gram Tarbotfilet 600 gram Thaise Gele Currysaus (80058) 400 gram Indonesische wokgroenten 40 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (07006) Lemon Twister (01492) Aluminium braadsleetje Bereiding Blancheer de Thaise wokgroenten en koel terug. Snijd de tarbot in stukjes van 150 gram en marineer deze met Bistro Kruidenolie Bruchetta. Drapeer...

Tarbotcurry

Tarbotcurry

Samenstelling 1000 gram Tarbotfilet 600 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 300 gram Gele paprika 40 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037) Smokey Twister (01490) Aluminium braadsleetje Bereiding Snijd de paprika in reepjes en blancheer deze circa 1 minuut en koel terug. Snijd de tarbot in stukken van 150 gram en marineer deze met de Bistro Kruidenolie...

Pittige mosselen in Tartaarsaus

Pittige mosselen in Tartaarsaus

Samenstelling 1000 gram Gekookte mosselen 500 gram Tartaarsaus (08264) 40 gram Spicy Twister (01491) Bereiding Kruid de mosselen met de Spicy Twister. Meng de Tartaarsaus erdoor. Garneer de salade met de Spicy Twister. Consument Lekker als amuse of op een stokbroodje. Dit recept is afkomstig van Epos.  

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Ook lekker met groene (80030) of gele currysaus...

Thaise Kabeljauwcurry

Thaise Kabeljauwcurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 1000 gram Kabeljauw 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Bereiding Snijd de kabeljauw in stukjes en gaar ongeveer 4 minuten in de steamer. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de saus en groenten en leg de vis erop. Ook lekker met...

Coquilles in Piri-piri Saus

Coquilles in Piri-piri Saus

Samenstelling 1000 gram Coquilles 400 gram Wokgroente 300 gram Piri-piri Saus (08135) 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043) 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding Marineer de coquilles met de Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water. Leg vervolgens...

Gevulde tomaat met tongfilet

Gevulde tomaat met tongfilet

Samenstelling 1000 gram Tongfilet 5 Vleestomaten 300 gram Thaise wokgroenten 300 gram Thaise Currysaus (08178K) 35 gram Fruitige Kokosmix (02123K) Ovenbakje Bereiding Snijd de tongfilet in stukjes. Kruid de tongfilet met de Fruitige Kokosmix. Meng met de wokgroenten en Thaise Currysaus. Snijd het kapje van de vleestomaat af en hol deze uit. Vul de...

Meesterlijke Rollende Tong

Meesterlijke Rollende Tong

Samenstelling 1000 gram Tongfilet 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS)* 1 tros Blauwe druiven 2 Sinaasappelen Verse peterselie Prikkers Ovenbakje *Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden...

Tongfilet in Honing Mosterd

Tongfilet in Honing Mosterd

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 60 gram Bistro Kruidenolie Honing Mosterd (07231K) Verse bieslook 2 Citroenen Bereiding: Marineer de tongfilets met de Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Snijd de bieslook fijn en bestrooi hiermee de tongfilet. Garneer tot slot met een schijfje citroen. Consument: Bak de tongfilet op een laag vuur in circa 5 minuten....

Tongfilet in Peperroomsaus

Tongfilet in Peperroomsaus

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Wokgroente 300 gram Gare krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de tongfilet met de Curry-Lemonmix en gaar vervolgens in een voorverwarmde oven op 150°C in circa 3 minuten. Blancheer de groenten en laat deze vervolgens afkoelen met...

Vismagazine 4 | mei 2020
Vismagazine 4 | mei 2020

Met onder andere: Virtuele voorjaarsbeurs Vismagazine, Meer Noordzeevis op het bord en Vishandel Buter.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Vlaggetjesdag 2020 in Scheveningen

12 juni 2020 - 14 juni 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

Dag van de Duurzame verpakking

22 juni 2020 - 22 juni 2020

Lees meer

Video Vis