Recepten

Makreel Salade Zeewier

Makreel Salade Zeewier

Samenstelling 700 gram Gerookte makreel 350 gram Tartaarsaus (08264K) 150 gram Epos Sensation Tapenade Zeewier (07611K) 20 gram Verse dille Bereiding Snijd de makreel in kleine stukjes. Meng de Tartaarsaus en de Tapenade Zeewier door de stukjes makreel. Garneer de bovenkant met verse dille. Consument Lekker op een toastje of stokbrood. Dit recept...

Tongscharfilet schotel

Tongscharfilet schotel

Samenstelling 250 gram Tongscharfilet 50 gram Paprikastrips groen 50 gram Maïs uit blik 20 gram Venkel-tijm marinade (07247) Cherrytomaatjes Aluminiumbakje Bereiding Snijd de paprika in kleine dobbelsteentjes, blancheer kort en laat ze goed afkoelen. Was de tomaatjes en snijd deze in partjes. Marineer de tongschar met de Venkel-tijm marinade. Leg...

Zalm Dille-Dragon spies

Zalm Dille-Dragon spies

Samenstelling 1000 gram Zalmfilet 60-80 gram Bistro Kruidenolie Dille-Dragon (07248) Verse dille Bereiding Snijd de zalm in blokjes van ongeveer 3 x 3 centimeter en marineer met de Bistro Kruidenolie Dille-Dragon. Rijg de zalm op spiesjes en garneer het geheel met vers gesneden dille. Variatietip: Ook heerlijk op een hele zalmmoot in plaats van een...

Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Samenstelling 1000 gram Kabeljauw 500 gram Zeekraal 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232) Super Twister (01493)* Olijven (blik) Aluminium schaaltje *Vanwege vernieuwing/verbetering van dit recept kan het voorkomen dat sommige producten op de foto afwijken van de producten in het beschreven recept Bereiding Bedek de bodem van het aluminium...

Orientaalse Wijting

Orientaalse Wijting

Samenstelling 1000 gr Wijtingfilet 300 gr Ontbijtspek (plakjes) 150 gr Sesam Woksaus (08193) 25 gr Indian Ribroast (01231) Bereiding Snijd de wijtingfilet in stukken van circa 20 gram en kruid deze met Indian Ribroast. Omwikkel elk stukje vis met een dun lapje ontbijtspek. Gaar de vis op een bakplaat in een voorverwarmde oven van 150°C in 7 à 8 minuten....

Super Schol

Super Schol

Samenstelling 1000 gram Scholfilet met huid 80 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240) Super Twister (01493) Bereiding Marineer de scholfilet met Bistro Kruidenolie Valencia en garneer met de Super Twister. Consument Bak 8 tot 10 minuten, afhankelijk van de dikte, op middelhoog vuur. Dit recept is afkomstig van Epos.

Kleurrijke Viscurry

Kleurrijke Viscurry

Samenstelling 1000 gram Tarbotfilet 600 gram Thaise Gele Currysaus (80058) 400 gram Indonesische wokgroenten 40 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (07006) Lemon Twister (01492) Aluminium braadsleetje Bereiding Blancheer de Thaise wokgroenten en koel terug. Snijd de tarbot in stukjes van 150 gram en marineer deze met Bistro Kruidenolie Bruchetta. Drapeer...

Tarbotcurry

Tarbotcurry

Samenstelling 1000 gram Tarbotfilet 600 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 300 gram Gele paprika 40 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037) Smokey Twister (01490) Aluminium braadsleetje Bereiding Snijd de paprika in reepjes en blancheer deze circa 1 minuut en koel terug. Snijd de tarbot in stukken van 150 gram en marineer deze met de Bistro Kruidenolie...

Pittige mosselen in Tartaarsaus

Pittige mosselen in Tartaarsaus

Samenstelling 1000 gram Gekookte mosselen 500 gram Tartaarsaus (08264) 40 gram Spicy Twister (01491) Bereiding Kruid de mosselen met de Spicy Twister. Meng de Tartaarsaus erdoor. Garneer de salade met de Spicy Twister. Consument Lekker als amuse of op een stokbroodje. Dit recept is afkomstig van Epos.  

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Ook lekker met groene (80030) of gele currysaus...

Vismagazine 9 | november 2020
Vismagazine 9 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn trends en zakelijke dienstverlening.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 00:00

Lees meer

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Video Vis