Recepten

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus en groenten. Ook lekker met groene (80030) of gele currysaus...

Thaise Kabeljauwcurry

Thaise Kabeljauwcurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Rode Currysaus (80029) 1000 gram Kabeljauw 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Bereiding Snijd de kabeljauw in stukjes en gaar ongeveer 4 minuten in de steamer. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de saus en groenten en leg de vis erop. Ook lekker met...

Coquilles in Piri-piri Saus

Coquilles in Piri-piri Saus

Samenstelling 1000 gram Coquilles 400 gram Wokgroente 300 gram Piri-piri Saus (08135) 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043) 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding Marineer de coquilles met de Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water. Leg vervolgens...

Gevulde tomaat met tongfilet

Gevulde tomaat met tongfilet

Samenstelling 1000 gram Tongfilet 5 Vleestomaten 300 gram Thaise wokgroenten 300 gram Thaise Currysaus (08178K) 35 gram Fruitige Kokosmix (02123K) Ovenbakje Bereiding Snijd de tongfilet in stukjes. Kruid de tongfilet met de Fruitige Kokosmix. Meng met de wokgroenten en Thaise Currysaus. Snijd het kapje van de vleestomaat af en hol deze uit. Vul de...

Meesterlijke Rollende Tong

Meesterlijke Rollende Tong

Samenstelling 1000 gram Tongfilet 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS)* 1 tros Blauwe druiven 2 Sinaasappelen Verse peterselie Prikkers Ovenbakje *Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden...

Tongfilet in Honing Mosterd

Tongfilet in Honing Mosterd

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 60 gram Bistro Kruidenolie Honing Mosterd (07231K) Verse bieslook 2 Citroenen Bereiding: Marineer de tongfilets met de Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Snijd de bieslook fijn en bestrooi hiermee de tongfilet. Garneer tot slot met een schijfje citroen. Consument: Bak de tongfilet op een laag vuur in circa 5 minuten....

Tongfilet in Peperroomsaus

Tongfilet in Peperroomsaus

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Wokgroente 300 gram Gare krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de tongfilet met de Curry-Lemonmix en gaar vervolgens in een voorverwarmde oven op 150°C in circa 3 minuten. Blancheer de groenten en laat deze vervolgens afkoelen met...

Mexican & Caribbean BBQ van Verstegen

Mexican & Caribbean BBQ van Verstegen

Elk jaar gaat Verstegen weer op zoek naar nieuwe, verrassende smaken die u als versspecialist kan gebruiken voor uw barbecue gerechten. Ditmaal haalde Verstegen inspiratie uit Mexico en de Caribbean. Hier kan elke barbecueliefhebber zijn hart ophalen, want deze traditionele keukens bieden oneindig veel inspiratie. Grote vleesdelen, vismoten, slow cooking...

Coquilles in Piri-piri Saus

Coquilles in Piri-piri Saus

Samenstelling: 1000 gram Coquilles 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K) 300 gram Piri-piri Saus (08135K) 400 gram Wokgroente 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding: Marineer de Coquilles met de Bistro Kruidenolie. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water. Leg vervolgens de wokgroente...

Coquilles in Peperroomsaus

Coquilles in Peperroomsaus

Samenstelling: 1.000 gram Coquilles 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Parijse worteltjes 300 Sugarsnaps 300 gram krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de coquilles met de Curry-Lemonmix en bak deze aan beide zijden in circa twee minuten. Laat de coquilles vervolgens afkoelen. Blancheer de groenten...

Vismagazine 6 - augustus 2019
Viswijzer 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Vismagazine?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

16 september 2019

Lees meer

Opening Oesterseizoen

00:00

Lees meer

Strike Two Summit

00:00 - 20 september 2019

Lees meer