Recepten

Mexican & Caribbean BBQ van Verstegen

Mexican & Caribbean BBQ van Verstegen

Elk jaar gaat Verstegen weer op zoek naar nieuwe, verrassende smaken die u als versspecialist kan gebruiken voor uw barbecue gerechten. Ditmaal haalde Verstegen inspiratie uit Mexico en de Caribbean. Hier kan elke barbecueliefhebber zijn hart ophalen, want deze traditionele keukens bieden oneindig veel inspiratie. Grote vleesdelen, vismoten, slow cooking...

Coquilles in Piri-piri Saus

Coquilles in Piri-piri Saus

Samenstelling: 1000 gram Coquilles 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K) 300 gram Piri-piri Saus (08135K) 400 gram Wokgroente 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding: Marineer de Coquilles met de Bistro Kruidenolie. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water. Leg vervolgens de wokgroente...

Coquilles in Peperroomsaus

Coquilles in Peperroomsaus

Samenstelling: 1.000 gram Coquilles 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Parijse worteltjes 300 Sugarsnaps 300 gram krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de coquilles met de Curry-Lemonmix en bak deze aan beide zijden in circa twee minuten. Laat de coquilles vervolgens afkoelen. Blancheer de groenten...

Crouton Tonijn in Sesam Woksaus

Crouton Tonijn in Sesam Woksaus

Samenstelling: 1000 gram Gare Tonijn 200 gram Sesam Woksaus (08193K) 150 gram Meesterlijke Kruidenolie Van Gogh Bruin (07951K) 10 Stokbroden Bereiding: Snijd de stokbroden in de lengte door en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie Verwarm de oven voor op 220°C en bak de stokbroden in ongeveer 5 minuten af Laat de stokbroden een nacht buiten de...

Gevulde Vleestomaat Tonijn

Gevulde Vleestomaat Tonijn

Samenstelling: 1000 gram Tonijnfilet 50 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952K) 200 gram Tortillasaus (08179K) 200 gram Wokgroente Verse peterselie Bereiding: Snijd de tonijn in stukjes en blancheer de wokgroente. Gaar de tonijn in de steamer in circa 10 minuten op 150°C. Marineer de tonijn met de Meesterlijke Kruidenolie. Meng de Tortillasaus...

Pizza Scholletje

Pizza Scholletje

Samenstelling: 1000 gram Scholfilet 200 gram Pizzasaus (08136K) 15 gram Knoflookpeper (04215K) 100 gram Salami plakjes 200 gram Champignons 200 Rode ui 100 gram Parmezaanse kaas Verse bieslook Ovenbakje Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper. Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze...

Meesterlijke Scholfilet in Dalí Groen

Meesterlijke Scholfilet in Dalí Groen

Samenstelling: 1000 gram Scholfilet 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) * Verse bieslook 2 Citroenen * Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon...

Crouton met Makreel en Zontomaatjes

Crouton met Makreel en Zontomaatjes

Samenstelling: 1000 gram Gerookte makreel filet 120 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) * 150 gram Zoete zontomaatjes 10 Stokbroden Bieslook * Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden...

Makreel gevuld met paddenstoelen

Makreel gevuld met paddenstoelen

Samenstelling: 1000 gram Makreelfilet 60 gram Bistro Kruidenolie Bretagne (07076K) 300 gram Paddenstoelen of champignons 3 tenen Knoflook 2 Uien 2 Limoenen Rolladetouw (03034K) Ovenbakjes Bereiding: Snijd de uien, knoflook en paddenstoelen in stukjes. Fruit het mengsel 3 minuten met wat olie in de pan. Beleg één gedeelte van de makreel met het gefruite...

Gamba salade

Gamba salade

Samenstelling: 1000 gram Gamba’s (gegaard) 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 10 gram Perfecto 200 (04336K) 100 gram Zongedroogde tomaatjes 100 gram Olijven zonder pit 200 gram Verse feta 200 gram Komkommer 40 gram Bieslook Bereiding: Snijd de zongedroogde tomaatjes, olijven en de feta fijn. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal de...

Vismagazine 4 | mei 2020
Vismagazine 4 | mei 2020

Met onder andere: Virtuele voorjaarsbeurs Vismagazine, Meer Noordzeevis op het bord en Vishandel Buter.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Vlaggetjesdag 2020 in Scheveningen

12 juni 2020 - 14 juni 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

Dag van de Duurzame verpakking

22 juni 2020 - 22 juni 2020

Lees meer

Video Vis