Recepten

Wrap met haring

Wrap met haring

Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel. Leg een gedeelte...

Haring Bietensalade

Haring Bietensalade

Samenstelling: 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding: Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Pitabroodje met paling

Pitabroodje met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor een pitabroodje met paling. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.   Pitabroodje met paling Een smakelijk pitabroodje...

Epos' pastasalade met paling

Epos' pastasalade met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor frisse pastasalade. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel. Pastasalade met paling Een heerlijke pastasalade met paling,...

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Samenstelling: 150 gram gerookte Paling 100 gram Thaise-Currysaus (08178K) 50 gram Prei (in ringetjes) 2 eieren Quiche-bakjes. Bereiding: Was de prei en laat deze goed uitlekken. Kluts de eieren met de Thaise-Currysaus tot er een homogene massa ontstaat. Snijd de paling in kleine stukjes en meng deze door het eimengsel. Verdeel het mengsel over...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002B) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consument: Lekker op een stokbroodje. Dit recept...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454DS) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met elkaar en met de garnalen, de Bistrosaus en de mayonaise. Consument:...

Heilbot Saigon

Heilbot Saigon

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 400 gram Saigonsaus (07138K) 30 gram Grillmix E Kerry (02094K) 200 gram ontbijtspek Bereiding: Snijd de heilbotfilet in stukjes van circa 100 gram en kruid deze met Grillmix E Kerry. Omwikkel elk stukje met een plakje ontbijtspek. Gaar de stukjes in een voorverwarmde oven van 170℃ gedurende 8 minuten. Giet...

Gerookte Heilbot-salade

Gerookte Heilbot-salade

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 1000 gram Bistrosaus Mango Chutneysaus (08455P) 1000 gram Mayonaise 80% (08105K) 5 gram Perfecto (04336K) Colora decoratiemix (02034K) Bereiding: Snijd de heilbot in reepjes. Meng de Mayonaise door de Bistrosaus mango curry chutney. Meng als laatste de perfecto en gerookte heilbot door de saus. Snijd de bieslook...

Schelvis wrap

Schelvis wrap

Samenstelling: 1000 gram Schelvisfilet 40 gram Chinese Roasteakgekruid (01066K) 500 gram Deense Sandwichsaus (08035K) 250 gram Wokgroente 2 Rode paprika’s Wrap/tortillavellen Bosje Peterselie Bereiding: Kruid de schelvis met de Chinese Roasteakgekruid. Gaar de schelvisfilet in de oven op 150 ºC gedurende 8 minuten. Snijd de paprika’s in blokjes....

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer