Steekwoord archief: blik

  • tonijn

    Het Grote Tonijndebat

    Tonijn is een van de meest gegeten vissoorten in Nederland. Maar er bestaat veel onduidelijkheid. Tijd voor een avond waar deze vis centraal staat. Tijd voor het Grote Tonijndebat.  Lees verder →

  • Vis uit blik

    Koken met vis uit blik

    1

    Seafood chef en auteur Bart van Olphen presenteerde vrijdag 15 februari zijn nieuwste boek Vis uit blik 2. Het nieuwe boek van Van Olphen is een ode aan duurzaam gevangen vis uit blik. Lees verder →

  • Paperbackeditie ‘Vis uit blik’

    De paperbackeditie van het succesboek ‘Vis uit blik’ van Bart van Olphen is verschenen. In het boek laat Bart van Olphen zien dat je met duurzaam ingeblikte vis niet aan smaak hoeft in te boeten. Het boek laat goed zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik… Lees verder →