Steekwoord archief: boeken

  • Wat maak je me nu

    Wat maak je me nu?!

    Horeca-journaliste en vaste freelancer voor onze food-bladen, Bianca Roemaat, viert haar 25-jarig jubileum met een eerste boek, ‘Wat maak je me nu’. Lees verder →

  • Proef de zee

    Proef de zee

    In Proef de Zee vertellen Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering over hun passie: koken met zeewier met een eigentijdse inslag. Lees verder →

  • good business

    Good business

    Met Good business wil Markward van der Mieden laten zien dat goed doen en goede zaken doen, samen kunnen gaan. Sterker nog: in deze tijd zal de klant je belonen als je goed doet. Lees verder →

  • Vuur

    Vuur – Steven Raichlen

    Van deze auteur uit de Verenigde Staten zijn al vele boeken over de verschillende aspecten van barbecueën verschenen. Hij wordt dan ook beschreven als ‘barbecue-goeroe’.  Lees verder →

  • Mag ik het recept

    Mag ik het recept?

    Onder het motto ‘People who love to eat are always the best people’ (Julia Child) bracht Uitgeverij Unieboek een ‘boek’ uit met weinig vaste inhoud en alle ruimte om je eigen favoriete recepten te verzamelen. Lees verder →