Steekwoord archief: Dupan

  • Vispaleis Dries van den Berg geopend

    Het Vispaleis van Dries van den Berg in Harderwijk is geopend: afgelopen zaterdag, 10 november 2018, waren bijna duizend genodigden aanwezig bij de officiële opening van het pand aan de Stephensonstraat. Tevens werd het 40-jarig jubileum van het bedrijf groots gevierd. Vier onderdelen omvat het… Lees verder →

  • Nederland wint PalingbokAAL

    De culinaire interland tussen Nederland en België om de eerste PalingbokAAL, op 17 september tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam, is een nipte overwinning voor het Nederlandse team geworden. SVH Meesterkok en Paling-Patron Michel van der Kroft (van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, Harderwijk) gaf de doorslag met… Lees verder →

  • Strijd om PalingbokAal op Gastvrij Rotterdam

    Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy vindt een interland plaats om de PalingbokAal 2018 tussen Nederlandse en Belgische chefs. Op maandag 17 september tussen 12.00 en 15.30 uur vindt gaan Top-teams van (sterren)chefs drie gerechten bereiden met paling als ingrediënt. De wedstrijd wordt georganiseerd door… Lees verder →

  • paling

    Nederland kritisch over Europees voorstel palingvangst

    De Europese commissie heeft een algeheel vangstverbod voorgesteld op alle paling in zee, groter dan 12 centimeter. Dit voorstel kan volgens de Nederlandse sector een goed voor de palingstand zijn, maar dan moeten wel de beheermaatregelen die in Nederland al door vissers zijn getroffen worden… Lees verder →