
Tongscharfilet schotel
De heerlijke Tongschar is vis van de maand; een verwennerij voor iedere visliefhebber. Verras uw klant met de veelzijdige Tongschar. Bekijk nu ons recept Tongscharfilet schotel. Lees verder →
De heerlijke Tongschar is vis van de maand; een verwennerij voor iedere visliefhebber. Verras uw klant met de veelzijdige Tongschar. Bekijk nu ons recept Tongscharfilet schotel. Lees verder →
Epos, smaakmakers voor de versspecialist, geeft bezoekers van VIP 2018 een sneak preview van de zeewiertapenade. Daarnaast toont Epos allerlei tapenades en pesto’s, waaronder de nieuwe tapenades dille dragon, smokey basterd en venkel tijm. Lees verder →
Epos, smaakmakers voor de versspecialist, geeft bezoekers van VIP 2018 een sneak preview van de zeewiertapenade. Daarnaast toont Epos allerlei tapenades en pesto’s, waaronder de nieuwe Bistro Kruidenoliën: Dille-Dragon, Smokey Bastard en Venkel-Tijm.
Maak kennis met de nieuwe Bistro Kruidenolie Dille-Dragon van Epos in dit heerlijke zalmrecept. Wist u dat er nóg twee nieuwe marinades zijn toegevoegd? Dit zijn de Bistro Kruidenolie Smokey Bastard en Venkel-Tijm. Ontdek alle smaakmakers bij Epos! Lees verder →
Onze Meesterlijke Kruidenoliën zitten in nieuwe, handzamere verpakking. Combineer deze heerlijke marinade met een feestelijke Twister decoratiemix en de vis van de maand: kabeljauw!
Aan de slag met Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw Lees verder →
Recept van Epos: Orientaalse Wijting. Sesam Woksaus met vis van de maand wijting. Aan de slag met Orientaalse Wijting Lees verder →
Recept van Epos: Super Schol. Scholfilet met feestelijke decoratiemix Super Twister. Aan de slag met Super Schol Lees verder →
Samenstelling 1000 gram Tarbotfilet 600 gram Thaise Gele Currysaus (80058) 400 gram Indonesische wokgroenten 40 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (07006) Lemon Twister (01492) Aluminium braadsleetje Bereiding Blancheer de Thaise wokgroenten en koel terug. Snijd de tarbot in stukjes van 150 gram en marineer deze met… Lees verder →
Smakelijke Thaise Currysaus met vis van de maand december: Tarbot. Aan de slag met Tarbotcurry Lees verder →
Twisters: smakelijke decoratiemixen voor de feestdagen in een heerlijk recept. Aan de slag met Pittige mosselen in Tartaarsaus. Lees verder →