Steekwoord archief: Epos

  • Epos introduceert Twisters decoratiemixen

    Vlak voor de feestdagen introduceert Epos decoratiemixen onder de naam Twisters. De vier nieuwelingen zijn een feest voor het oog en hebben een intense smaakbeleving. Met de Twisters geeft de versspecialist het assortiment voor de feestdagen een exclusieve twist. Een decoratiemix is veelzijdig in gebruik, bijvoorbeeld… Lees verder →

  • Epos

    Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry’s. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations. Lees verder →

  • Epos

    Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry’s. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations Lees verder →

  • Epos

    Coquilles in Piri-piri Saus

    Samenstelling 1000 gram Coquilles 400 gram Wokgroente 300 gram Piri-piri Saus (08135) 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043) 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding Marineer de coquilles met de Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met… Lees verder →

  • Gevulde tomaat met tongfilet

    Gevulde tomaat met tongfilet

    Samenstelling 1000 gram Tongfilet 5 Vleestomaten 300 gram Thaise wokgroenten 300 gram Thaise Currysaus (08178K) 35 gram Fruitige Kokosmix (02123K) Ovenbakje Bereiding Snijd de tongfilet in stukjes. Kruid de tongfilet met de Fruitige Kokosmix. Meng met de wokgroenten en Thaise Currysaus. Snijd het kapje van… Lees verder →

  • Epos

    Meesterlijke Rollende Tong

    Samenstelling 1000 gram Tongfilet 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS)* 1 tros Blauwe druiven 2 Sinaasappelen Verse peterselie Prikkers Ovenbakje *Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met… Lees verder →

  • Tongfilet in Honing Mosterd

    Tongfilet in Honing Mosterd

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 60 gram Bistro Kruidenolie Honing Mosterd (07231K) Verse bieslook 2 Citroenen Bereiding: Marineer de tongfilets met de Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Snijd de bieslook fijn en bestrooi hiermee de tongfilet. Garneer tot slot met een schijfje citroen. Consument: Bak de tongfilet… Lees verder →