Steekwoord archief: Epos

  • Tongfilet in Peperroomsaus

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Wokgroente 300 gram Gare krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de tongfilet met de Curry-Lemonmix en gaar vervolgens in een voorverwarmde oven op 150°C in circa 3 minuten. Blancheer de groenten en laat… Lees verder →

  • Coquilles in Piri-piri Saus

    Samenstelling: 1000 gram Coquilles 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K) 300 gram Piri-piri Saus (08135K) 400 gram Wokgroente 1 bosje Bieslook Ovenbakje Bereiding: Marineer de Coquilles met de Bistro Kruidenolie. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water.… Lees verder →

  • Coquilles in Peperroomsaus

    Samenstelling: 1.000 gram Coquilles 400 gram Peperroomsaus (08139K) 10 gram Curry-Lemonmix (02122K) 300 gram Parijse worteltjes 300 Sugarsnaps 300 gram krieltjes Peterselie Ovenbakje Bereiding: Kruid de coquilles met de Curry-Lemonmix en bak deze aan beide zijden in circa twee minuten. Laat de coquilles vervolgens afkoelen.… Lees verder →

  • Crouton Tonijn in Sesam Woksaus

    Samenstelling: 1000 gram Gare Tonijn 200 gram Sesam Woksaus (08193K) 150 gram Meesterlijke Kruidenolie Van Gogh Bruin (07951K) 10 Stokbroden Bereiding: Snijd de stokbroden in de lengte door en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie Verwarm de oven voor op 220°C en bak de stokbroden in ongeveer 5 minuten… Lees verder →

  • Pizza Scholletje

    Samenstelling:  1000 gram Scholfilet 200 gram Pizzasaus (08136K) 15 gram Knoflookpeper (04215K) 100 gram Salami plakjes 200 gram Champignons 200 Rode ui 100 gram Parmezaanse kaas Verse bieslook Ovenbakje Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper. Snijd de… Lees verder →

  • Parma Gamba’s

    Samenstelling:  1000 gram Gamba’s (gegaard) 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K) 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 200 gram Parmaham 40 gram Verse bieslook Ovenbakje Satéstokjes Bereiding: Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie. Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel… Lees verder →

  • Wrap met haring

    Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel.… Lees verder →